Canvi de data: 13 d’octubre

Amics,
molt IMPORTANT: el concert de Cadaqués canvia de lloc i de data. L’empresa organitzadora RGB i NoSonores han redactat aquest comunicat on podeu trobar tota la informació d’interès. Sentim molt aquest contratemps. Finalment serem a Cadaqués el 13 d’octubre.  Aquí teniu el comunicat:

ELS AMICS DE LES ARTS
CONCERT A CADAQUÉS APLAÇAT AL 13 D’OCTUBRE PER QÜESTIONS METEREOLÒGIQUES

Imatge en línia 1

El concert d’Els Amics de les Arts previst per aquest divendres 21 de setembre a Cadaqués ha decidit aplaçar-se al dia 13 d’octubredegut a les previsions metereològiques i a la impossibilitat de traslladar-se el mateix al Pavelló Municipal.

El concert doncs tindrà lloc el dia 13 d’octubre, al Pavelló d’Esports de Cadaqués (carretera de cap de creus 8), a les 23h.

Donat el nou emplaçament i dia, l’import de les entrades serà retornat a tots els compradors pel canal que hagin estat adquirides, i hauran de tornar a ser comprades ja que immediatament es posaran a la venda les entrades pel nou concert amb un preu de 18€ anticipada a l’oficina de turisme de Cadaqués, a la web de l’artista, a Codetickets.com i a Ticketmaster.es.  I el mateix dia del concert el preu de l’entrada serà de 22€.

Lamentem les molèsties ocasionades.

Per qualsevol dubte, dirigiu-vos a gloria@cadaques.cat o al telèfon 972 200 122

Apunta’t a la newsletter