Expedició Amical

Amics,
avui tenim una bateria de coses petites per dir-vos. Un post d’aquells “calaix de sastre” per posar colors diferents a un dia tan gris com avui.

1) Teaser del Microdocus 1×02: Cap Roig
Com cada primer dilluns de mes, l’1 d’octubre arriba puntual l’estrena d’un nou Microdocu. Aquest cop Els Amics viatgen fins al mític festival de CapRoig on s’enfrontaran a mil perills i viuran una gran aventura (posar això al final sempre queda bé).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UMGSkzvNBfs]

2- Els Amics a Lleida (V part)

Ep! Sabieu que els Amics de les Arts van fer el seu primer concert a Lleida? Sabeu que hi van tornar per participar al mític festival FESTINOVAL? Sabieu que van tocar la gira passada als Camps Elisis i al Cotton Club? I sabeu que ara tornen a la Llotja? Sí, sí. Espècies per catalogar per fi arriba a la capital del Segrià. El concert serà divendres 28 a les 21.00. No cal que miris l’agenda, no tens cap plan millor… Deixa els nens amb els avis i vine, o porta-hi els nens i deixa els avis tranquils, o porta-hi els avis i els nens, truca als amics per anar a veure Els Amics, si no tens nens pots venir, si no tens avis també, amic, amiga, serà una nit que en parlaran els avis i que els néts quan siguin avis l’explicaran als nens. Entrades aquí!

3- I si no pots venir a Lleida…
Si no ets de Lleida ets d’un altre dels 946 municipis de Catalunya (a no ser que vinguis de lluny). Per tant, tens un 0,10570825% de possibilitats de ser de Tortosa. I a Tortosa també hi anem! O sigui que no tens cap excusa. L’Auditori Felip Pedrell és el lloc. El dissabte 29 és el lloc. Les 22.00 és l’hora. Les entrades són aquí. Tortosins: sou 34.432, us esperem!

4- Un bloc.
I per acabar, una petita ressenya del disc en un bloc que ens ha fet moltíssima il·lusió en aquest dia tan plujós.

Salut i pluja!

Apunta’t a la newsletter