Hem pensat que era una bona imatge d'estiu. El que passa és que cap dels quatre sap fer surf. De fet en Dani sabia (diem sabia perquè fa temps que no en fa) windsurf. La resta som homes de piscina coberta. Tot i això, el surf fa estiu!

Amics,
finalment sera aquest dissabte a Calella on celebrarem l´últim concert de l’estiu de la gira. Serà la nit del 22 al 23 de setembre moment en què es produeix l’equinocci, quan el dia dura el mateix que la nit. Guapo, no? L’organització ens acaba de comunicar que més de 1300 persones ja s’hi han apuntat. Moltíssimes gràcies per aquesta resposta massiva. Si tu també vols venir, la info de les entrades aquí. 

I més bones notícies de concerts. Dos nous concerts confirmats:

El divendres 9 de novembre Els Amics arribem a Sabadell, al Teatre La Faràndula. Després del nostre concert a la mítica “La República” de fa 2 anys tornem a la ciutat.  Les entrades pel concert les podeu trobar aquí.

Hem posat “Lloret” al google imatges i ens han sortit aquestes noies. No sabem si són les pubilles de la vila. Des d’aquí també les convidem al concert que farem al Teatre de Lloret.

Els Amics serem a Lloret de Mar el proper divendres 16 de novembre al Teatre de Lloret. Les entrades ja a la venda des d’ahir al matí.

Una vegada més dir-vos que ens sap tant greu com a vosaltres que el concert de Cadaqués s’hagi hagut de posposar. Tota la info aquí. Una abraçada i fins aviat.

Salut a tots!

Apunta’t a la newsletter