Amics, tornem amb nova entrega de les Espècies pel Món. Ja veureu, hem anat des de Miami (platja) fins a Birmania. O sigui que comencem…

Anna Argelich des de Yangon, excapital de Myanmar (Birmània). Ens diu "aquí també heu estat la banda sonora d'algun dels nostres trasllats! La foto, amb dos dels nostres cooperants monjos budistes birmans que ens ajuden a tirar endavant un projecte de cooperació Internacional en aquest meravellós país, projecte escola "Mingalaba".

Ferran i Gerard Tordera, Mònica Creixans i Marta Sempere des de la República Txeca

Des de Reykjavik La famíla Pérez i en Roger Carné

Laia Estebaranz a la carretera de Bosa a l'Alguer (Sardenya)

Laia Estebaranz des del Capo Falcone prop de l'Alguer (Sardenya)

Des de Miami (platja!!) la Marina, l'Alba i la Judit passant les vacances a l'hamaca.

La Montse Guitart des de Suïssa a Lindenhof plaça on es va fundar Zuric i de fons Grossmünster, la catedral de Zuric.

La Núria Ventura ens envia aquesta foto del dia de la Mare de Déu de Gràcia, a la festa major de Maó abans del Jaleo.

Des de Sabadell les famílies Sant_Cereceda i Mayoral_Soley

Silvia i Climent ens envien una foto del seu “tour” per l’Empordà tot escoltant l'Espècies. La foto està feta a Esclanyà.

La Sònia Vieguez ens fa arribar aquesta imatge des de la Piazza di Campo a Siena

LLEIDA CONNECTION

Lleida Connection. Tot apunt pel concert d'aquesta nit a la Llotja

I nois, nosaltres ja tenim el cotxe al relentir. Avui serem a mítica ciutat de Lleida, un ciutat important pels Amics. Com ja sabeu, a la capital del Segrià hi vam fer el nostre primer concert de la història del grup, al cafè Teatre Escorxador (en tenim imatges però no us les ensenyarem, és massa intens!). El va seguir el Festinoval, el primer festival on vam anar amb el grup, i ara fa dos anys hi vam tornar per la festa major als Camps Elissis. I avui, desembarquem amb l’Espècies per catalogar a la fantàstica Llotja de Lleida. Vindrem amb tota l’artilleria i amb tota l’energia del directe. Entrades disponibles aquí!

Lleidatans, us hi esperem  a tots.

I recordeu, demà dissabte som a Tortosa al Teatre Felip Pedrell (terres de l’Ebre que demà venim!) i dilluns a les 8:00 h estrenem la nova entrega de la sèrie documental d’Els Amics per internet: Microdocus-Capítol 2. Festival de Cap Roig. Ja veureu, té un punt molt familiar.

Apunta’t a la newsletter