1. El I Concurs Amics Versions va a tota vela. Ja anem rebent les primeres propostes. Així doncs si us animeu a fer una versió d’una cançó d’Els Amics ens la podeu fer arribar via mp3 o video youtube al correu amicsdelesarts@gmail.com. Tota la informació del concurs i el premi aquí.

Per fi arriba el concert únic d'Els Amics i els seus amics a l'Auditori de Sant Cugat

2. Ja a la venda les entrades pel concert únic de “Els Amics i els seus amics” a l’Auditori de Sant Cugat. Com ja sabeu, “Els Amics i els seus amics” és un concert únic que es celebra un cop l’any. Enguany, aquest dijous 20 de desembre, celebrem la segona edició. El concert consisteix en què Els Amics cantem juntament amb amics músics que hem anat trobant al llarg de la gira i que admirem. Encara no podem fer públic el cartell definitiu d’amics però promet molt! Ah, i tots els beneficis que recollim del concert els donarem a entitats locals (ONGs).

Aquí un tastet del concert de l’any passat:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=d1Cl1rPFO3s]

3. Crònica del Festival Altaveu

Entrega dels Premis Altaveu. 

Amics, i aquí la crònica del festival Altaveu.

Com ja sabeu el dia abans, a Can Massallera, ens van fer entrega del Premi Altaveu. Va ser una gala presentada per en Xavier Grasset a l’estil Billy Cristal dels Oscars de Hollywood. De fet, de tota la gala, recordem fervorosament la broma que en Xavier va fer  de “nois, s’està més bé al Hall que a la Hombra”. A partir d’aquí, allò era una carrera de fons. Ens ho vam passar bé i sobretot vam tenir la possibilitat de conèixer a molta gent que també rebia premis per la seva feina ben feta: l’Andrea Motis i en Juan Chamorro, la gent de Verkami per dissenyar una plataforma de crowd funding per impulsar projectes culturals, a l’organització del PopArb per la seva excel·lent proposta de festival, a la gent de Verd i Blau amb la lletra d’en Vic Moliner, a la gent de la Cobla Sant Jordi per apropar la cobla al pop amb discos brillants com el que van fer amb en Pascal Comelade o amb en Roger Mas entre d’altres. Ens va faltar només conèixer a la Maika Makovski que estava a l’estranger.

Proves de so a la so-lana (foto: Pol Cruells)

I l’endemà concert. Les proves de so van ser molt aviat, sobre les 2 de la tarda. O sigui que es presentava un dia llarg a Sant Boi. Recordem que el concert era a quarts d’onze. Per tant, un cop fetes les proves van sortir pitant cap a Viladecans. I perquè Viladecans? Doncs per arribar a la sessió de tarda del cine. Sí, Els Amics i tota la Banda per catalogar a veure una peli plegats per fer temps abans de sopar. MERCENARIOS 2 (molt millor que la primera) Gran argument, molta adrenalina, molts tiros i unes escenes d’acció que ens van fer aixecar més d’un cop de la cadira i cridar: “Síííííí!” davant de tota la sala. Aquí us deixem enregistrat un petit de l’experiència cinematogràfica:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cov3ZkadDBk]

Sortint del cine i amb la testosterona a dalt de tot vam anar a sopar a La Lola, al centre de Sant Boi.  Això de sopar a les 8 de la tarda té les seves avantatges: ben amples i amb una sobretaula agradable.

Sopant tranquil·lament a Sant Boi, a La Lola.

Després  dels cafès, poliols i mentes en acostem al festival a veure els Txarango i Darren Hayman (dels mítics Hefner). El lloc és acollidor i a l’aire lliure. Un espai recollit on antigament si feien els balls d’estiu. Comencem puntuals. Ens han dit des de l’organització que tenim 1:30h de bolo així que posem la cinquena i activem el modo Bolo Kohete. Toquem tots els temes enllaçats. Tenim 1:30h per posar tants acords com poguem i fem un repàs de l’Espècies sense deixar de revisitar clàssics amicals. Gràcies Sant Boi!

Concert koete a Sant Boi

Apunta’t a la newsletter