Amics,
com ja sabeu aquesta setmana torna a ser de doblet. Divendres serem a Lleida i dissabte baixarem una mica més cap al sud fins a Tortosa.  Dos llocs on ens fa molta il·lusió tocar perquè no és fàcil visitar-los sovint. Ahir xerràvem els quatre i recordàvem que a Tortosa hi vam actuar la gira anterior (partit de futbol sala inclòs). Va ser durant la mítica setmana fantàstica on vam fer 10 bolos en 9 dies o alguna bestiesa així. Inevitablement hem anat a buscar el post d’aquell dia i hem comprovat que anàvem tan apurats que no en vam fer. Vam tirar del recurs que teníem més a mà: en Kurti. Ell és el documentador de tots els bolos dels Amics, l’altre cara de la moneda, la visió exterior… En Kurti sí que va fer post. Diu que va ser “un bolo de picar pedra” d’aquests on has de convèncer el públic, on t’exposes a gent nova. Esperem que tota aquesta gent ens acompanyeu dissabte a l’Auditori Felip Pedrell. Nosaltres serem allà presentant-vos les nostres cançons i esperant que el pròxim cop que visitem Tortosa encara siguem més.

Alguns ens heu escrit dient que la pàgina de Telentrada us donava problemes amb el Java a l’hora de comprar les entrades . Que sapigueu que també podeu adquirir-les a través d’aquest enllaç a ATRAPALO.

I ara us deixem amb un video que hem trobat de Jean-Luc a l’Acampada Jove, que no té res a veure però que sempre fa ambient.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jUjpsx52vnY]

Ens veiem aquest dissabte!

Salut!

Apunta’t a la newsletter