Casetes parisenques

Amics,
comencem la setmana amb una d’aquelles notícies que ens fan immensament feliços. Falta menys d’un mes perquè un dels nostres projectes més antics es faci realitat. Quan estàvem gravant Espècies per catalogar vam dir-nos que era el moment d’intentar-ho. I entre cançó i cançó vam sortir de la peixera de l’estudi i vam posar fil a l’agulla. Un petit mail contestat de manera sorprenentment positiva i efusiva ens va fer veure que a La Galera hi havia tantes ganes o més de tirar endavant allò. Amb una petita reunió ja n’hi va haver prou per posar fil a l’agulla i per decidir que en Víctor Escandell seria l’encarregat a posar imatges a una de les nostres cançons més estimades.

Apunteu bé la data. El 16 d’octubre arriba a les llibreries el conte de Déjà-Vu. Inclou una versió de la cançó inèdita que compta amb la col·laboració d’en Gregori Ferrer del Col·lectiu Brossa.

Apunta’t a la newsletter