Hi ha bolos que et sorprenen. PRIMERA SORPRESA. No us negarem que quan vam arribar a les 18.00 a Calella i vam veure gent posant cadires vam quedar astorats. Primer, perquè sent un concert de Festa Major les cadires es fan molt estranyes, i segon, perquè hi havia cadires per parar un tren. “Tanta gent vindrà?” preguntava un. “Quantes n’hi ha? 1.000? 2.000?”. Des de l’escenari es veia molt bèstia. Exagerat, excessiu, massa… Proves de so. I sopar en un hotel amb buffet lliure on els únics natius érem nosaltres. Rússia guanyava per golejada. Això no comptaria com a sorpresa però Déu n’hi do. A l’acabar el sopar, ens perdem per trobar el pas de la via. Sort que unes seguidores ens van orientar en la direcció correcta. SEGONA SORPRESA. La cua per arribar a l’entrada semblaven les rebaixes del Corte Inglés. Anaven de Pineda fins a Sant Pol (potser ho hem inflat una mica… La bombolla periodística). Mentre creuàvem la cua per entrar a l’envelat comentàvem que potser sí que emplenaríem les 2.000 cadires… A dins estiraments, fantes i tòniques per agafar el to (perdoneu l’acudit). Falten 5 minuts per començar i TERCERA SORPRESA, la música dels mantres inicials queda absolutament tapada pels crits i els aplaudiments de la gent que ja està més que animada. Tot just són les 22.00 i no hem ni començat però allò ja és una festa. A la segona cançó el públic s’aixeca sense cap mena de por quan li ve de gust, els laterals es van emplenant de gent dreta que vol ballar tot el concert, els crits cada cop són més forts, Jean-Luc fa que l’envelat s’ensorri, Cousteau fa que allò sigui un submarí, puja la temperatura, (DESCOMPRESSIÓ) obren els laterals de la carpa perquè la gent comença a suar (nosaltres ja fa estona que estem xops), el solo d’en Tutu a 4-3-3 és aclamat com mai i la gent coreja “Tornar és la millor part de l’aventura” com si fos l’últim dia. El dia que fem l’últim concert d’aquesta gira desitgem un públic com el de dissabte passat. Hi ha bolos que et sorprenen. Calella ho va fer tres cops. Gràcies, gràcies, gràcies.

Foto: Laia Estebaranz

Us deixem un vídeo de Calella Tv on l’Eduard valora el concert just després de baixar de l’escenari:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pWE0u13NDUU]

Apunta’t a la newsletter