Els Amics pugem per primera vegada a la Vall d’Aran, a Viella (Vielha), al cor dels Pirineus aquest proper dissabte 11 d’agost. Voleu fer un cap de setmana de muntanyes i música? voleu creuar el túnel interminable d’star trek? voleu aprendre aranès intensiu en un concert d’Els Amics? nosaltres ja estem practicant amb el traductor de català-occità aranès (us animem a deixar comments en aranès). Voleu sortir de festa entre prats verds i només sentir les esquelles de vaques?

Nosaltres serem allà, disfrutant de la immensitat verda i del Festival d’Estiu de la Vall d’Aran. Us hi esperem! Entrades a telentrada i a atrápalo.

El túnel d’star trek cap al concert d’Els Amics de les Arts a la Vall d’Aran.

Post en Aranès:

d’Amics pujam pel primièr còp dins la Val d’Aran, a Vielha (Vielha), al còr dels Pirenèus aquel prèp dissabte 11 d’agost. Volètz far una dimenjada de montanhas e musica? Volètz crosar lo tunèl interminable destar trek? Volètz aprene aranés intensiu en un concèrt dels Amics? Nosautres practicam ja amb lo revirador de catalan-occitan aranés. Volètz sortir de fèsta entre las montanhas e solament shordar a las vacas?

Nosautres serem ailà, al Festival d’Estiu de la Val d’Aran. Vos i esperam! d’Intradas a telentrada e a atrápalo.

Apunta’t a la newsletter