Tornant

Amics,
última setmaneta (o cinc dies) per acabar l’agost. L'(intens) estiu va arribant al seu final, el setembre ja treu el cap, tot es va posant a lloc. És per això que avui ens cal un post de posar-nos al dia. Som-hi!

1) Dilluns que ve (3 de setembre) arriba el (flamant) primer capítol dels Microdocus (pels que no estigueu al cas de què és un microdocu, feu un cop d’ull a aquest post). N’estrenarem un cada primer dilluns de mes. A la Season Premiere (primer capítol, per si ho llegeixen les nostres mares) anirem fins al concert que va tenir lloc a Igualada el 7 de juliol en el marc de l’European Balloon Festival. Aire, música i globus! No us el perdeu.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nK_-_yrROa4]

2) Parlant de concerts, sabem que des de l’Escala que no hem fet la (clàssica) crònica post-concert. No patiu. Tot té un perquè. Estem preparant una videocrònica que es dirà AGOST 2012 (o Últimament no et veiem gaire per casa) on explicarem a través d’un video les impressions que normalment expressem per escrit.

3) Aquesta setmana hi ha bolo a Figueres i a Vidreres. Molta atenció. Aquest matí quan ho hem mirat quedaven 7 entrades pel concert de Figueres (Festival Acústica). Es celebra al claustre de l’Institut Ramon Muntaner amb un aforament per només 600 persones. Queda dit. I dissabte Els Amics anem fins a Vidreres (poble de’n Joan Enric!) per fer un concert gratuït a les Barraques de la Festa Major. Cap de setmana gironí (100%).

4) Ja hem posat fil a l’agulla per preparar el Concert Nadalenc d’Els Amics i els seus Amics. Recordeu el de fa dos anys? Doncs aquest desembre hi tornem. Serà un concert especial a l’Auditori de Sant Cugat que comptarà amb la presència de diferents grups i cantants. Serà un concert solidari on tots els beneficis aniran destinats a diferents projectes de caire social i ONGs. Us anirem informant de les novetats però de moment ja us podeu apuntar la data: 20 de desembre de 2012.

L’any passat ens va regalar moments com aquest:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=iBGFsGQn264]

Salut!

Apunta’t a la newsletter