Els Amics desembarquem al Fòrum romà de les ruïnes d'Empúries de l'Escala. Un marc espectacular per una nit de música a la fresca (amb permís de l'onada de calor) i d'estiu.

Amics, avui comença la setmana fantàstica: estem preparats espiritualment i físicament per fer 6 bolos pràcticament seguits. La recepta magistral: complexos vitamínics (B8, B12, C, gingseng coreà i espirulina) i dormir molt: la migdiada del bisbe, la de després de dinar i les 8 hores de son reglamentàries. Tot apunt per la gran setmana, la setmana fantàstica:

Dóna el tret de sortida Empúries: avui divendres 10 d’agost desembarquem a l’espectacular Fòrum romà de les ruïnes d’Empúries (l’Escala). Els organitzadors ens han dit que les 2000 localitats estan exhaurides. Mil gràcies a tots per aquesta immensa resposta. En tenim moltes ganes. Un marc preciós per tocar, prop del mar, rodejats d’història, de gent i d’Empordà.

Del fòrum romà d'Empuries a Vielha. Carretera i manta.

I l’endemà dissabte 11 som a l’altra punta de País. Després de fer nit a l’Escala agafarem la furgoneta comandada per l’Aitor direcció Vielha per la ruta francesa. 4:30 h de cotxe per arribar a la capital de la Vall d’Aran. Un concert al cor dels Pirineus. Per sort, l’onada de calor ens enganxarà a bon lloc, entre muntanyes. Si voleu venir al concert d’alta muntanya les  entrades aquí.

Vielha ja venim. Les muntanyes ens esperen!

I això no para: el dimarts 14 d’agost tornem a Sa Roqueta Grossa, a la macro Festa Major de Porreres.  Serà un puja i baixa, però serà molt intens. Els Amics estem enamorats de les illes i per nosaltres és tota una aventura agafar l’avió per venir a tocar. Per cert, molta gent ens demana on poden trobar les entrades: doncs aquí: Discos Oh!, Discos Baba (d’Inca i Manacor), Can Moix, Sa Fonda (Porreres) i directament a l’Ajuntament de Porreres. El concert és a les 00:00 h al Parc de n’Hereveta.

De Porreres directament a Porta ferrada

I de tornada arribarem a l’aeroport de Barcelona i empalmem cap a l’Empordà de nou. Agafarem la furgo i enfilarem cap a Sant Feliu de Guíxols, al Festival de Porta Ferrada. El concert serà a les 22:30 h a l’Espai Port. Un Festival que celebra els seus 50 anys. Tocarem davant del mar amb la brisa càlida del Mediterrani  i els aires del Baix Empordà. Haureu de decidir quan voleu fer el banyet, perquè ens han dit que des de l’escenari es pot arribar a la platgeta. Us hi esperem.

I seguim amb la setmana fantàstica. El dijous 16 d’agost en porta a la Festa Major de Martorell, prop de casa i el dissabte 18 d’agost a la Festa Major de Passanant.

Abans de marxar us deixem amb “La samarreta del dia”: la samarreta solidària que hem fet Els Amics per posar el nostre petit gra de sorra a la campanya de la Fundació de la Marató de TV3. Cada dia, del 16 de juliol al 31 d’agost es dedica un espai al programa Els Matins de Catalunya Radio per comentar les samarretes de 35 creadors del País. Les samarretes es subhastaran per recollir fons per la Fundació Marató.

"La samarreta del dia". La samarreta solidària x la Fundació Marató TV3 #samarretadeldia #catradio #amicsamarretasolidaria

Salut i molta energia,

Apunta’t a la newsletter