Amics,
avui estem molt contents de poder-vos dir que hem guanyat un dels Premis Altaveu 2012.   El jurat ha dit: “Per ser un grup de referència en el nou pop-folk català que amb quatre àlbums al mercat s’ha convertit en un dels més populars i més ben considerats per la crítica. Moltes de les seves cançons destaquen per la seva ironia, el joc de veus i el retrat del quotidià. El nou disc del 2012 els ha consolidat artística i musicalment”.

Moltíssimes gràcies a tots. Ho celebrarem el dia 7 de setembre a Sant Boi dins el mateix Festival Altaveu!

I per acabar-ho de rematar, aquí us deixem el primer capítol de les Videocròniques de la Setmana Fantàstica que vam prometre fa dies. En aquest capítol podeu veure les cròniques de L’Escala, Vielha (i la de Tarragona, que ens havia quedat penjada). Ens ho hem passat molt bé fent-les. Esperem que us agradin!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_h4cnJ4AlmM]

Salut!

Apunta’t a la newsletter