Amics setmana fantàstica: en plena forma

Amics, avui la traca final de la setmana fantàstica: Passanant. 6 bolos en 8 dies. I quins 6 bolos: vam començar la setmana passada amb les 2300 persones que van assistir al concert de les Ruïnes d’Empúries, un lloc màgic al costat del mar: química i alquímia musical. El va seguir el concert d’alta muntanya de Vielha: un concert íntim i especial al cor de la Vall d’Aran a 900 km de l’Empúries. I després de la carretera i manta vam pujar a l’avió: viatge llampec a Mallorca amb un concertàs nocturn i vibrant a Porreres. El parc de n’hereveta estava ple d’energia i bon rotllo. El va seguir el concert al mític Festival de Porta Ferrada amb tot el peix venut i amb un públic entregat que gaudia del concert a ritme d’estiu. I el cinquè de la setmana, el concert explosiu d’abans d’ahir a la Festa Major de Martorell amb molta gent. Gràcies per aquesta setmana tan fantàstica, per aquest estiu tan genial!

Passanant. Al centre del País. Poble de 180 habitants i unes festes majors de bandera.

I avui el darrer concert, el de Passanant, a les terres de Lleida. Passanant, una bonica vila de la conca de Barberà amb 200 habitants i unes festes majors de bandera. Us hi esperem a tots.

I no penséssiu que no farem crònica d’aquests 6 concerts. Ben aviat les crònica-entrevistes dels bolos. Mentrestant, si voleu anar fent boca i posar imatges als concerts ho podeu fer clickant aquí: http://statigr.am/elsamicsdelesarts Hi trobareu totes les fotografies que hem anat fent amb l’Instagram.

I nosaltres seguim amb els viatges: moltes gràcies a tots per la tremenda acollida de la secció Espècies pel Món. És un plaer que ens porteu de viatge durant les vostres vacances. Recordeu que ens podeu fer arribar les vostres fotografies al correu d’Els Amics:   amicsdelesarts@gmail.com I no cal que aneu molt lluny, la idea és que si feu una escapada i porteu el disc Espècies per catalogar de company de viatge ens feu arribar la fotografia.

En Josep i la Marian des de les Rocky Mountains del Canadà. Foto feta a l'Athabasca Glacier al parc nacional de Jasper. Terra d'ossos canadencs.

La Montse Bonet i en Guillem Massallé van passar un dies a la Vall del riu Madriu a Andorra i es van endur les Espècies pel món. Foto des del refugi dels Orris a 2230 m d'altura.

La Marta Blanco ens fa arribar aquest paisatge volcànic des de Lanzarote, a dalt del volcà Caldera Blanca i els Hervideros que fan xup-xup.

"Els Amics als jocs olímpics": en Jan i en Pol Santaló ens fan arribar les seves Espècies des de la ciutat olímpica de Londres.

La Mireia García ens fa arribar aquesta foto amb doble cd tornant de Galícia en el seu pas pels Picos de Europa. Veig que allà també aprofiten per fer obres a l'estiu.

L'Èlia ens fa arribar aquesta fotografia des de la torre de comunicacions de Berlin, Alemanya.

L'Èlia ens fa arribar aquesta fotografia des de la torre de comunicacions de Berlin, Alemanya.

I des del Gorg de Can Colau a Navès, al Solsonès en arriba aquesta fotografia de les famílies Mayoral Soley i Sant Cereceda. Possiblement la foto més aquàtica que hem rebut mai.

De l'Oceanogràfic de València i amb en Monsieur Cousteau de fons, l'Esther, l'Alba i la Marina ens envien la seva foto de viatge amb Els Amics.

 

La Marta des de la zona de Werratal, a Alemanya. Aquí estava al Bergwildparc Meisner de Germerode, acompanyada per una espècie catalogada.

La Núria Vilamajor des de la Torre Eiffel . Des de la punta va cantar Déjà-vu a ple pulmó.

 

 

Apunta’t a la newsletter