Amics,
aquest dissabte la caravana d’Els Amics de les Arts fa ruta cap al sud. Tarragona serà l’escenari on aterraran totes les nostres Espècies per catalogar. El concert està emmarcat dins el Festival ETC i celebra al mític recinte del Camp de Mart. Inevitablement tornarà el debat, la gran pregunta, l’interrogant etern…

En Ferran és de Reus o és de Tarragona?

El dia del concert al Teatre Fortuny, Reus despedia el nostre home amb una ovació. Ell s’agenollava davant del poble en un acte de total comunió entre tots dos. Què passarà dissabte? Com rebrà Tarragona el prim d’Els Amics de les Arts? Què dirà ell a dalt de l’escenari?

Foto: Teresa Fargas

Si us animeu a venir encara hi sou a temps. Les entrades podeu trobar-les aquí. Si s’emplena, en Ferran ha promès que iniciarà els tràmits burocràtics pertinents per canviar el DNI

I més coses… Ja hem penjat les fotos del concurs FESTA FOTOS a la SALA PRIVAT. S’ha de votar via Facebook. El que tingui més Likes abans de dimarts matí s’endú el premi. Aquí teniu les de categoria Mòbils/Instagram i aquí la categoria Càmeres.

I per últim, ja podeu fer comentaris al bloc a través de l’App iPhone! (Android, aviat!)

 Salut!

Apunta’t a la newsletter