Foto que ve a significar moviment. On the road, que diuen els ianquis.

Amics,
continua la setmana fantàstica. Avui serem a Mallorca, més concretament a la bonica localitat de Porreres on compartirem cartell amb Els Catarres i Aerosol. Però abans d’agafar l’avió volíem donar-vos les gràcies per haver-nos fet companyia en els dos bolos d’aquest cap de setmana passat. Han estat concerts molt diferents però alhora especials, des de les 2300 de L’Escala en el magnífic paratge de les Ruines d’Empúries fins a l’increible familiaritat que es va crear al petit pavelló polivalent de Vielha. Ben aviat tindrem aquí les cròniques de tots els concerts. Recordeu que demà la cosa segueix a Porta Ferrada, dijous a Martorell, dissabte Passanant… Apa anem-hi tots!

Salut!

PD: En Kurti ja ha fet els deures i sí que té les cròniques a punt.

Apunta’t a la newsletter