Foto de família amb el cor femení. A la foto s’hi ha colat un fitxatge molt jovenet.

Amics, ahir vam ser a l’estudi de gravació de l’Enric Giné (Estudi Tasso) amb el grup de gòspel femení  que va participar en la gravació del disc. Vam estar fent l’assaig final pel concert de dimarts vinent al Teatre Grec de Barcelona i vam passar Aquestes alçades de la pel·lículaMiracles: “però no patiu que no esteu sols” i algun tema més que ara no podem desvetllar fins al dia del concert. Realment queda collonut poder sentir les cançons amb un cor de veus femenines acompanyant-les amb  tota la seva força i matisos.

Xat amb en Dani i en Ferran avui a les 6 de la tarda al Periódico (no sé d’on ha sortit la foto però en Ferran està molt Dandy i en Dani sembla que tingui 10 anys menys)

Aquesta tarda de les 18 a les 19:00 h en Ferran i en Dani seran a les oficines de El Periódico responent a les preguntes del xat-entrevista. Qualsevol pregunta que els hi vulgueu fer ja ho sabeu: avui a la tarda en directe al xat, aquí.

En primícia, aquest divendres estrena del Teaser de la primera entrega del documental MICRODOCUS que estem fent Els Amics per a documentar els concerts emblemàtics d’aquest estiu 2012. On serà l’estrena? Doncs a les pantalles de la sala Privat de Mataró a la Nit Facebook. Nois, els Microdocus estan quedant molt guapos, ja ho veureu. La gent de Hop! Hop! produccions, amb la direcció d’en Joan Costa, estan fent perles visuals.

Ens veiem demà al Privat a mitjanit.

 

Apunta’t a la newsletter