Samarreta Oficial de la Nit

Amics,
acabavem de passar un cap de setmana amb moltes emocions: divendres al Privat de Mataró celebrant els 50.000 seguidors de Facebook i dissabte al Festival de Cap Roig. Dos concerts molt diferents però intensos. El divendres jugàvem a casa. El Privat es va tornar a emplenar fins a la bandera per escoltar “Espècies per catalogar”.

Abans de començar el concert vam estrenar el teaser de Déjà-Vu (el llibre) i el dels Microdocus. El primer encara no el podem penjar. Us deixem amb el segon. Ja veureu que la cosa pinta molt bé…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nK_-_yrROa4]

Una de les sorpreses va ser la recuperació d’una cançó que feia dos anys que no tocàvem. Amb tots vostès Les Meves Ex i Tu!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=r6vjPwaj8cA]

I més… Aquí teniu el videomató que vam muntar després del concert per felicitar els 50.000 amics del Facebook. Ja veureu que està ple de nocturnitat. Des d’aquí agrair la feina del Capitán Urías per enregistrar-ho i muntar-ho en un temps record.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tnwn8gSFMvI]

Estem acabant d’organitzar les fotos que ens heu enviat del concurs FESTA FOTOS. D’aquí poc les penjarem perquè pogueu votar i decidir qui s’endú el premi.

Gràcies a tots per venir. Va ser una gran festa. Esperem que us ho passessiu tant bé com ens ho vam passar nosaltres.

Salut!

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter