Amics,
avui estem d’enhorabona. La família dels Amics al Facebook ha arribat als 50.000! Hem estat mirant i 50.000 seguidors equival a la població de Vila-Real, Cuenca o Portugalete. O sigui que poca conya. Us imagineu tot Portugalete cantant “Però no patiu, que no esteu sols”? De veritat, moltes gràcies per seguir-nos i per fer créixer cada dia.

Per celebrar-ho, hem transformat el concert del Privat de Mataró (27 de juliol) en la 1a Nit Facebook d’Els Amics. Què passarà aquest dia? Doncs moltes coses:

1- Un concert únic amb algunes sorpreses musicals: Tornen cançons…
2- Sorteig de merxandatge: discos, llibres, posters, samarretes…
3- Videomató: Un espai on podreu deixar la vostra felicitació als 50.000 amics. Publicarem un video al blog amb les millors intervencions.
4- Festa Fotos. Us emplacem a venir amb les vostres càmeres al concert. Feu fotos i publiqueu-les durant les 24 hores següents a la nostra pàgina de Facebook etiquentant-les amb Els Amics de les Arts. Hi haurà premi pels tres guanyadors.

Si encara no teniu l’entrada podeu adquirir-la aquí. I per acabar-ho de petar tot avui com que estem content sortegem 5 invitacions dobles. Tirem la casa per la finestra. Què heu de fer per aconseguir-ho? Comenteu avui aquest post a la nostra pàgina de Facebook. Tan senzill com això.

Vinga, gràcies i fins aviat!

Apunta’t a la newsletter