L'últim angle que ens quedava

Amics,
com cada estiu, arriba la nostra Petita Guia Bàsica. Esperaves al juliol per venir a un concert? Ja has vingut i vols repetir? En vols un de peu o assegut? Mar o muntanya? Fem una repassada als concerts d’aquest mes i segur que n’hi ha algun que s’adapta al que busques.

07/07/12 Igualada. European Ballon Festival. 23.59
Si ets amant dels globus aerostàtics aquest és el teu concert. El pitote que es monta es força important. Mireu. Serà el segon cop que passem per la capital de l’Anoia. A principis de gira vam prometre tornar amb el 4-3-3 i ja el tenim a punt. Tocarem a la nit del Night Glow: pirotècnia, globus i música de nit!

13/7/2012 Montblanc. Acampada Jove. 23.00
Aquí Els Amics en la versió més festivalera. Bolo koete sense cap mena de concessió. Una hora i una mica més de concert. Evidentment tothom dempeus (el qui pugui). El dia que toquem també hi podreu escoltar Bongo Botrako, Lax n’ Busto, Feliu Ventura i La Gossa Sorda. Entrades a diferents preus (depèn si voleu acampar o només anar de concert) aquí.

14/7/2012 Sons de Món. Roses. 22.30
Un concert en un marc incomparable: la ciutadella de Roses. Aquest festival es caracteritza per associar un vi a cadascuna de la actuacions i per oferir sopar als que vulguin abans del concert. Nosaltres hi vam tocar fa dos anys i l’experiència va ser fantàstica. Preu: 15€. Entrades aquí. Ull! Ja hi ha més del 50% de l’aforament venut.

21/7/12 Vilanova i la Geltrú. Faraday Major. (19.00 – …)
El Festival Faraday organitza un dia a l’any la seva Festa Major. Aquest any tindrem el plaer de tocar-hi amb grups com Mishima, Oliva Trencada, Beach Beach i Olivia Maginot. L’entrada per veure tota aquesta colla de grups val només 15€. Una oportunitat que no es pot deixar escapar. A més aquell dia és Sant Llorenç de Brindis (sí… potser no ve massa a “cuentu”… o potser no teniu cap amic que es digui Llorenç… però el saber no ocupa lloc, senyores i senyors).

27/7/12 Mataró. Sala Privat. 23.15
Una gira no és una gira si no passes pel Privat. El local talismà dels Amics torna a acollir-nos durant les Santes. Allà hem tocat vestits de Lost, hem fet pujar la primera Marta a cantar Bed & Breakfast, hem cantat El Naturista i el Xirucaire… i altres coses que no es poden explicar. El cas és que al Privat hi pot passar de tot. A Atrápalo podeu trobar un descompte guai.

28/7/12 Calella de Palafrugell. Festival Cap Roig. 22.00
Aquí si algú volia venir i no té entrada… malo. Heu fet tard amics. Les entrades van volar literalment. El festival de Cap Roig aquest any té un cartellasso: Bob Dylan, Ben Harper, Tony Bennett, George Benson i un llarg etcètera. El dia 28 hi serem nosaltres acompanyats de La Iaia. Aquí no us podem animar a venir ni us podem posar el link de les entrades. Per aquells que estigueu emprenyats per no poder-hi venir, visiteu aquesta pàgina i ja veureu com tot us anirà bé.

31/7/12 Barcelona. Festival Grec. 22.00
La gira Espècies per catalogar remata el juliol a la capital. Després dels tres coliseus plens fins a la bandera ara passarem pel Festival Grec en un concert especial. Al Teatre Grec gaudirem de les col·laboracions puntuals del Col·lectiu Brossa (tocaran òbviament a Carnaval i a alguna altra cançó) i del Cor femení dirigit per l’Enric Giné que posaran veu a Miracles i A aquestes alçades de la pel·lícula entre d’altres. Queden poques entrades. Preus de 15€ a 28€. No badeu. I no busqueu més: un dimarts al vespre no hi ha plan millor.

 

 

Apunta’t a la newsletter