Amics, cap de setmana genial  al Faraday de Vilanova i la Geltrú.

Tarda de proves de so amb migdiada inclosa. Sleeping on the plastic grass.

Proves de so a la solana, migdiadeta i partidet de futbol sobre la sorra: Amics vs. Mishima. Sorprenentment estàvem més en forma del que pensàvem. En Pol Cruells, de porter, va parar un penal molt ben xutat per en David Carabén però una estirada èpica del nostre l’home escalador va evitar el gol. En Tete, que també s’hi va posar, semblava l’home aranya. Les atrapava al vol. El resultat 2-3. Golejadors per part d’Els Amics: Dani, xutant des de la defensa buscant un centre que es va convertir en un gol, i ajudat per un porter despistat del bando contrari. I l’Eduard, amb la seva esquerra, amb un xut ras al pal gràcies a una excel·lent assistència d’en Ferran que es van endur a mitja defensa. La sorpresa va arribar amb en JE perquè va fallar sol davant del porter, a pase en profunditat d’en Ramon, però no va poder consumar. Per part de Mishima, en Marc i en Dani Poveda, de l’organització Faraday, i algú altre que no recordem. Vam córrer molt.  Vam tirar de 4-3-3 a tot gas i ens ho vam passar molt bé.

Disfrutant com nens a la platja amb el partidet de futbito (foto: Carles Xirgu)

Després del partidet a la brasilenya una remulada al mar i cap als vestidors a fer una dutxa revitalitzant. Nets i polits, com si sortíssim de festa, sopem al costat de l’escenari: cuscus amb verduretes, arrocet i entrepans variats.

Va caient el vespre, de fons sona la Línia Imaginot, i bufa una brisa suau d’estiu. Que grans que són els festival amb caloreta. Per entrar en calor i fer baixar el sopar fem uns rondos amb la pilota. Als vestidors, ens posem encara més guapos pel concert i escalfem les veus. Tot a punt. La Daurada està a tope! Un xup-xup espectacular. Inici contundent de Carnaval i es desencadena l’energia continguda. Un concert meteòric, enèrgic i la gent molt propera. Molt bona energia al cos després de la nit de Vilanova i la Geltrú.

 Us deixem un tastet del Jean-Luc del Faraday.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lqpO17TT4IM]

I seguim amb les notícies:

 2. El conte de Déjà-vu que veu la llum a les llibreries aquesta tardor 2012 ja està a l’impremta. Ha quedat collonut. Des d’aquí felicitem al dibuixant Víctor Escandell per posar ulls a la nostra estimada Déjà.vu.

 3. Avui pugem a Terrassa (en Pol, de Sabadell, també!) per fer l’assaig final d’Els Amics amb el Col·lectiu Brossa. Ja falta poc pel concert especial del Grec a Barcelona. Us recordem que queden molt poquetes entrades a la venda.

 4. El dissabte a la matinada vam publicar l’App Android d’Els Amics. Molt bona acollida de l’app. per part dels Androieros i gràcies pels vostres comentaris de suport. Si encara no la tens, la pots descarregar aquí gratuïtment.

 5. I confirmat. Ens fa molt il·lusió poder anunciar aquest concert: Els Amics de les Arts en concert a La Llotja de Lleida el dia 28 de setembre a les 21:00h. Les entrades estan disponibles a la web de la Llotja, aquí. Per poder tenir el preu en descompte que ofereix la Llotja només heu de seguir aquests passos. a. Fes-te “Amics de la Llotja” (pestanya de dalt de la web). b. Omple les dades que demanen c. Un cop t’has fet amic de la Llotja (sense cap cost addicional) pots anar a “Compra entrada” i marcar en el desplegable PREU AMIC. D’aquesta manera l’entrada et costarà a un preu reduït.

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter