Amics, cap de setmana genial  al Faraday de Vilanova i la Geltrú.

Tarda de proves de so amb migdiada inclosa. Sleeping on the plastic grass.

Proves de so a la solana, migdiadeta i partidet de futbol sobre la sorra: Amics vs. Mishima. Sorprenentment estàvem més en forma del que pensàvem. En Pol Cruells, de porter, va parar un penal molt ben xutat per en David Carabén però una estirada èpica del nostre l’home escalador va evitar el gol. En Tete, que també s’hi va posar, semblava l’home aranya. Les atrapava al vol. El resultat 2-3. Golejadors per part d’Els Amics: Dani, xutant des de la defensa buscant un centre que es va convertir en un gol, i ajudat per un porter despistat del bando contrari. I l’Eduard, amb la seva esquerra, amb un xut ras al pal gràcies a una excel·lent assistència d’en Ferran que es van endur a mitja defensa. La sorpresa va arribar amb en JE perquè va fallar sol davant del porter, a pase en profunditat d’en Ramon, però no va poder consumar. Per part de Mishima, en Marc i en Dani Poveda, de l’organització Faraday, i algú altre que no recordem. Vam córrer molt.  Vam tirar de 4-3-3 a tot gas i ens ho vam passar molt bé.

Disfrutant com nens a la platja amb el partidet de futbito (foto: Carles Xirgu)

Després del partidet a la brasilenya una remulada al mar i cap als vestidors a fer una dutxa revitalitzant. Nets i polits, com si sortíssim de festa, sopem al costat de l’escenari: cuscus amb verduretes, arrocet i entrepans variats.

Va caient el vespre, de fons sona la Línia Imaginot, i bufa una brisa suau d’estiu. Que grans que són els festival amb caloreta. Per entrar en calor i fer baixar el sopar fem uns rondos amb la pilota. Als vestidors, ens posem encara més guapos pel concert i escalfem les veus. Tot a punt. La Daurada està a tope! Un xup-xup espectacular. Inici contundent de Carnaval i es desencadena l’energia continguda. Un concert meteòric, enèrgic i la gent molt propera. Molt bona energia al cos després de la nit de Vilanova i la Geltrú.

 Us deixem un tastet del Jean-Luc del Faraday.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lqpO17TT4IM]

I seguim amb les notícies:

 2. El conte de Déjà-vu que veu la llum a les llibreries aquesta tardor 2012 ja està a l’impremta. Ha quedat collonut. Des d’aquí felicitem al dibuixant Víctor Escandell per posar ulls a la nostra estimada Déjà.vu.

 3. Avui pugem a Terrassa (en Pol, de Sabadell, també!) per fer l’assaig final d’Els Amics amb el Col·lectiu Brossa. Ja falta poc pel concert especial del Grec a Barcelona. Us recordem que queden molt poquetes entrades a la venda.

 4. El dissabte a la matinada vam publicar l’App Android d’Els Amics. Molt bona acollida de l’app. per part dels Androieros i gràcies pels vostres comentaris de suport. Si encara no la tens, la pots descarregar aquí gratuïtment.

 5. I confirmat. Ens fa molt il·lusió poder anunciar aquest concert: Els Amics de les Arts en concert a La Llotja de Lleida el dia 28 de setembre a les 21:00h. Les entrades estan disponibles a la web de la Llotja, aquí. Per poder tenir el preu en descompte que ofereix la Llotja només heu de seguir aquests passos. a. Fes-te “Amics de la Llotja” (pestanya de dalt de la web). b. Omple les dades que demanen c. Un cop t’has fet amic de la Llotja (sense cap cost addicional) pots anar a “Compra entrada” i marcar en el desplegable PREU AMIC. D’aquesta manera l’entrada et costarà a un preu reduït.

 

 

 

 

Comentaris

 1. Eli (aus Köln)

  Pugeu a Terrassa???????? Doncs jo precisament avui baixo a BCN a gravar un lipdub al centre cívic Riera Blanca!!! Vaja, que no ens posem d’acord… No veureu com porto els cabells… mmmm 😛
  Molts petons!

 2. Marian

  Bon dilluns! El dissabte vam marxar del Faraday amb molt bones vibracions, concert vostre i de Mishima, espectacular! Em va costar domir després de la marxa.

  Vosaltres genials com sempre, i encara que era concert koete, el dissabte va ser un dels concerts que millor ho he passat i més he ballat (dels 6 que he anat)… molt bé, molt bé!

  Aquesta tarda estareu al meu poble, quina llàstima no saber on per anar a moltestar-vos una mica, jeje. Compte amb el Pol que Sabadell mala pell, jaja. (I Terrassa mala rasa).

  Què vagi molt bé!

 3. Marta( I love amics de les arts)

  Hola Amics!

  Molt feliç de que el concert del Faraday anés genial! Com m’hagués agrada’t veure el partit i jugar amb vosaltres! :DDD

  Ja tinc ganes de tenir el llibre, ja queda menys!

  Que vagi genial per Terrassa! 🙂

  Bon dilluns i pantalons!

 4. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  Uff veient el video on canteu Jean Luc m’han entrat unes ganes enormes de que arribi ja divendres per veure-us al Privat!!!

 5. Júlia

  Després de veure la prova de so (exclusivament, ja que només estàvem nosaltres) i de parlar amb 3 dels quatre amics, no podia haver acabat millor el dissabte que amb el vostre genial concert a segona fila i (seguint la tradició) a la banda del Dani. Moltes gràcies pel vostre gran concert, pel 4-3-3 i per aquest bolo koete! Vam dir que no perquè ens queia massa lluny, però després del Faraday vam comprar corrents les entrades. Amics, ens veiem a Mataró un altre cop! A veure si podem aconseguir l’únic que ens falta, la foto!

 6. Marina

  Em fa moltíssima il.lusió que aneu a la meva ciutat!Ja us he vist en altres poblacions, pero aquest concert serà molt especial!!Nosaltres ja fa dies que tenim les entrades, a primerissima fila!!A les terres de ponent us esperem amb moltes ganes.
  Ens veiem dissabte a Cap Roig!!

 7. Vulcanus

  Tomata fresca i sardines (faltaven sardines). Olor de Gasoil i ulleres de sol (baratilles). Platja i futbol (n’hi havia un que anava de Romario eeeh). Amic que fa dies que no veus (que be per ell). Quatre paraules amables (Gracies). Llum i … Emoció!! (continguda). Quatre gotes i a dormir (potser varen ser tres…)

 8. ana

  El dia va començar núvol va sortir el sol, vam gaudir d’un dia de platja i després directes a Vilanova!! :)!Van dinar alla i despres com no vam estar donant una volteta per alla!! :)!!Us vam sentir fent les proves de so i despres us vam veure jugant a futbol desde la distancia, ja que estavem a la Daurada! :)!!!:)!i aisss per poc no guanyeu…..Joan Enric quin fallo!!..pero tranquil no passa res…als millors jugadors els passa aixó!! :)!! I be la veritat es que va estar molt xulo..vam veure tocar altres grups que no coneixiem i molt be! :)!!i be vosaltres bolo koete, superkoete!! :)!!pero va estar genial!!Em va encantar quan vau cantar la merda se’ns menja..el Joan Enric ell volia cantar la seva estrofa pero no li vam deixar jejejejeje! :)!! Va estar genial com sempre!! i ja tenim ganes de més com sempre jejejeje! :)!!Ara a esperar al Grec!que ja tinc moltes ganes perque será un gran concert! :)!!

  I ja tinc ganes de tenir el llibre!! ja queda menys!! :)!!

  I be espero que hagi anat molt be l’assaig..ja tinc ganes de que arribi el 31 jejejeje! :)!!

  Be nois que vagi molt be la setmana!
  Fins aviat!
  Ana Giménez

 9. Glòria

  l’Eduard és esquerrà?? ostres, quina gràcia, com jo!!! si dissabte vinent jugueu un partidillo a la platja abans del concert a Cap Roig, potser us trobem i ens hi apuntem… un que és molt del barça i la remena força bé, i jo pobre de mi, que de portera me’ls fotreu tots… ja en tinc ganes (del concert, si més no!)

 10. Anna Ramírez (DobleN)

  Quin concert més bestia tu! No n’havia vist cap de tan koet! Vaig trobar a faltar una mica els monòlegs però ho vam compensar saltat i ballant molt. A cada concert sóc més fan dels balls de l’Edu, en plan profe d’aeròbic amb tothom ballant amb ell. Entre això i el ball dels vents ( molt guapos amb les seves samarretes per a la ocasió!!) va ser un no parar!
  Jo vaig patir una mica pel Ferran que li passava alguna cosa estranya i el pobre Tete anava de bòlit, però res en realitat no es va notar per res!

  Va valer la pena fer 2 hores de camí des de Llagostera (Girona) per venir-vos a veure. Molt bonic tot plegat, ara que si arribem a saber lo del partit de futbol hauríem sortit abans per arribar a veure’l! No hi ha cap vídeo?!!

  Jo segueixo rumiant si pujar el divendres a Mataró o no… Si més no us torno a veure al Grec! Que tinc unes ganes de veure tot el tinglado amb els Brossa i el cor de gospel!

  Bona setmana amics meus tots!

 11. Silvia

  Nois, vau estar genials a Vilanova!!! m’ho vaig passar molt bé saltant i ballant, se’m va fer curt! haurem de repetir 😉 gràcies per venir!!!!

 12. Sílvia París

  M’agrada molt que el conte de Déjà-vu ja tingui data de sortida! Llàstima que ja no la canteu… Pero la incorporacio de 4-3-3 és impagable! Pels que vivim al país dels croisants i de l’Amélie hi haurà descompte? 😉 El podrieu presentar aquí!

Deixa un comentari