En Zuckerberg diu que passa dels focs. Aquí podeu veure que ja és al Privat amb unes noies de Les Borges Blanques que han aprofitat per passar el dia a Mataró.

Amics,
ja només queden hores per la gran Nit Facebook d’Els Amics de les Arts al Privat de Mataró. Aquesta nit fotem una festa, muntem un sidral.

Manual de supervivència per aquesta nit:

1- El concert començarà a les 00.00h per no coincidir amb els focs.
2- Abans del concert estrenarem en primícia el teaser de la primera sèrie documental d’Els Amics: els Microdocus. Són petites càpusles audiovisuals que serviran per deixar constància als nostres fills, néts, nets, bruts i polits (perdoneu l’acudit).
3- També estrenarem en primícia el Teaser del Conte de Déjà-Vu (il·lustrat per Víctor Escandell) que veurà la llum aquest octubre de la mà de La Galera.
4- Tranquils, no hi haurà més teasers.
5- A mig bolo, sorteig de merchandising amb una tècnica revolucionària que consisteix a llençar boletes de colors contra la gent.
6- Ens arrancarem a fer alguna cançó sobre relacions acabades que havia estat descatalogada durant aquesta gira.
7- Us convidem a portar la vostra càmera de fotos i participar al concurs FESTA FOTOS. Teniu 24 hores desde que comenci el concert per enviar-nos la vostra fotografia (una per persona) a amicsdelesarts@gmail.com amb el títol d’assumpte: FESTA FOTOS. Publicarem les fotos a la web i al Facebook. Hi haurà dos premis: Millor foto Instagram i Millor foto Reflex i succedanis. La comunitat decidirà qui guanya.
8- Un cop acabat el concert, el nostre amic El Capitán Urías (baixarà de l’Arcadia un moment per venir a la festa) us esperarà al VIDEOMATÓ (i si no es diu així tampoc passa res) on podreu deixar la vostra felicitació als 50.000 amics. En farà un muntatge escollint les més originals i atrevides.
9- Està confirmada la presència de #LucyPerales en forma de samarreta. Edició Especial Limitada Exclusiva que Ho Peta….Tot. Només 20 unitats que la Merx posarà a la venda quan s’obrin portes.
10- Tots aquests punts els anirem recordant durant el bolo. Podeu comentar la Festa via Twitter amb el hashtags #LucyPerales i #50000amics.

Petons i fins aquesta nit!

Apunta’t a la newsletter