Amics, us passem la llista dels guanyadors de les 5 entrades dobles pel concert Nit Facebook que farem al Privat de Mataró el proper 27 de juliol per celebrar que la família d’Els Amics creix amb força. Com ja sabeu el concurs consistia en comentar el post de facebook on anunciàvem  que ja érem 50.000 amics a la pàgina de fans. El passat divendres vam anar al darrer programa del Tot és molt confús d’en Pere Mas. Vam treure un ipad i en directe cada tertulià va escollir a l’atzar un comentari dels que vau deixar al mur.

I els guanyadors són:

Laia Raigal Aran

Ernest Segura

Dani Zarzuelo

Elena López

Iris García

Felicitats a tots 5 i acompanyats pel premi. Ens veiem a la Nit Facebook al Privat de Mataró.

I seguim amb concerts a llocs especials:

Després del concert tan especial a la ciutadella de Roses del passat dissabte maridat amb vi, música i monòlegs, seguim repassant els concerts d’estiu sota un cel d’estrellat i a prop del mar:

El divendres 10 d’agost Els Amics actuem al Fòrum Romà d’Empúries (l’Escala) dins del festival Portalblau. Al bell mig de les ruïnes d’Empúries, al costat del mar i en una càlida nit d’agost.

A les 22:30 h actuem al Fòrum Romà de les Ruïnes d’Empúries (l’Escala).

I seguim amb els romans. El 4 d’agost serem al Camp de Mart de Tarraco a les 22:00h en concert a la fresca.

A les 22:00h serem al Camp de Mart el proper 4 d’agost.

Us recordem també que ens podeu fer arribar les vostres fotos de viatges a la secció Espècies pel món. Simplement us heu de fer una foto amb el nou disc d’Els Amics anant de vacances. Qualsevol lloc és bo. Des de Tremp fins a Madagascar. Des de Santiago de Cuba a la Sènia. Només ens heu d’enviar un correu a amicsdelesarts@gmail.com i publicarem les fotos al bloc.

I la secció Fan-Art va a tot drap. Fins i tot hem obert una pestanya al bloc a dalt a la dreta on hi ha totes les peces artístiques que ens heu fet arribar. Gràcies a tots per participar.

Properament les cròniques de Roses i de Montblanc del cap de setmana passat.

Salut a tots!

Apunta’t a la newsletter