Amics,

Aquest dissabte vam ser a Igualada, al European Balloon Festival. Quan vam arribar encara no sabíem les emocions que ens esperaven.

Camp de blat segat. Un escenari al fons i un descampat enorme per a rebre als globus
I venim amb l’artilleria: En Francesc al so. L’altre Francesc a la càmera i en Joan a la direcció. Comença la gravació del primer capítol de la primera sèrie documental d’Els Amics de les Arts
Berenada col·lectiva al camerino. En Ferran ens ha portat una ensaïmada de Ciutadella i ha volat. Estava boníssima. A la foto l’he titulat: Les neus del Kilimanjaro. 
Proves de so amb públic. Un ambient immillorable. Si les proves ja fan aquesta pinta no ens podem ni imaginar com estarà a la nit.
I arriben els globus. Una energia electritzant sobrevola l’esplanada. Famílies, nens, curiosos i aficionats. Tothom rodejat de gegants d’aire que despleguen la seva força. 

I quan menys ens ho esperàvem l'Albert ens diu "nois us animeu a fer un vol en globus?" I sense pensar-ho en Ferran i l'Eduard van pujar a la cistella. A la foto veureu la cara d'il·lusió abans de sortir disparats cap al cel.

En Josep Maria, el capità, infla el monstre d'aire. Allò bullia. Amb dos bufadors de propà i nitrogen i 6 persones aguantant la cistella. Impressionat l'adrenalina de l'enlairament. Des d'aquí agrair a tota la gent de de ultramagic.com pel viatge en globus (en Josep Maria, en Josep, la Susanna, la Glòria i a tots els que ens deixem). Ens ho vam passar molt bé.I arribem al cel. Calma i posta de sol. Igualada des de l'aire. Camps i més camps. Com un pessebre. Una sensació d'ingravidesa i seguretat alhora. Arribem a 700 metres i comencem un vol rasant per sobre dels pins. S'acosta el segon moment adrenalina. Mans a dins la cistella que aterrem. Amb la delicadesa dels mestres en Josep Maria fa aterrar el gegant. Som a terra!

 

I un cop a terra. Pleguem el globus. El modus operandi és com aquell que plega un sac de dormir gegant.

Baldats tornem cap a la zona del concert. Arribem just per veure l'espectacle pirotècnic i de globus de la nit. El Night Glow. Molt recomanable. Els globus dansant amb la música i els petards. (foto: Susanna Campo)

 I comença el concert a mitja nit. Moltíssima gent. Una festa nocturna. Un plaer tocar per segona vegada a Igualada. Gràcies per ser tants ahir i per la vostra acollida!

I abans de marxar us deixem amb l’entrevista que vam fer al llit de la Bibiana Ballbè a partir del minut 15:55.

Al llit amb la Bibiana. Va ser ràpid. Però intens!

Apunta’t a la newsletter