Amics,
després dels dos bolos del cap de setmana a Montblanc i Roses (ben aviat les cròniques) ja encarem la setmana pensant en el bolo del Faraday Major de dissabte. La setmana passada vam anar fins a Vilanova a visitar el lloc on es celebrarà el concert i és impressionant. Si encara esteu pensant si vindreu o no, aquí teniu tres raons que segur que us acaben de convèncer.

Pel lloc: La Daurada Beach Club és un lloc privilegiat. Aquí és on estarà situat l’escenari. El mediterrani de fons. Ah! Si fa un dia com dijous passat us recomanem que vingueu a passar el dia sencer a Vilanova: una cerveseta, unes olivetes i aquell lloc és una combinació insuperable.
Pel cartell: Perquè per 15 euros podeu veure (a part d’Els Amics) un seguit de bandes molt recomanables. De Mishima fins a Oliva Trencada passant per Beach Beach, Línia Maginot i Williamsburg. Nosaltres no toquem tard. L’hora prevista són les 22.15h.
Pel mar: Perquè si us canseu de mirar l’escenari, si gireu el cap 90 graus a la dreta veureu això. Tenir el mar tan a prop dóna una encant especial al concert, ja ho veureu. I si algú té calor… ho tindrà molt a prop.

I més… Aquí teniu els horaris del festival:

12:30h WILLIAMSBURG (al Bar Lotus, entrada lliure)

19:00 GROOVE ROGER DJ

20:00h BEACH BEACH

21:05h LÍNIA MAGINOT

22:15h ELS AMICS DE LES ARTS

23:50h OLIVA TRENCADA

01:00h MISHIMA

02:10 GROOVE ROGER DJ

I atenció perquè els menors de 14 anys que vinguin acompanyats d’un adult tenen entrada gratuïta!

Fins dissabte, no?

Salut!

Apunta’t a la newsletter