Els guardians de Roses: de petits paràvem aquí, al costat de la carretera. Ara hi trobem a faltar els dinosaures. Però el nen-cucurutxo aguanta.

Amics, el dissabte passat vam tocar a la fantàstica Ciutadella de Roses. Vam arribar aviat i per dinar vam anar a fer un menú (musclos al vapor i fideuà) a un bar-restaurant prop del concert, el Roc-Fort. Molt bo. Amb les piles carregades entrem a la Ciutadella: en Tete ja té llestos els monitors i en Kurti està experimentant amb el so de l’espai.

La sensació a l’entrar a la Ciutadella és de calma. Deixes enrere el bullici d’estiu, el trànsit, i et submergeixes en un espai verd on el cel ho domina tot.

Un espai acollidor i de calma al mig de Roses. Bones vibracions de concert!

Abans de les proves tenim una estona i juguem als “marcianitos”. La prova fotogràfica la tenim aquí:

Jugant als “marcianitos” per la ciutadella: En JE és el marciano serio. En Ferran està concentrat amb la foto. En Jaume està aguantant l’aire amb la pinça al nas. En Tutu i en Ramon són més de portar extensions a les orelles.

Fem proves: l’espai sona clar. A les 8:30 ja ens entra la gana i en Xispes comença a preparar la paella.

En Xispes ens prepara una paella de mar i muntanya per tenir les piles carregades pel concert. I tot maridat amb el vi negre i blanc Floresta d’en Pere Guardiola. Els granets d’arròs baixaven com mai.

Després de la paella tertúlia amb en Xavi Pascual, director del festival i col·laboradors. Va caient la nit. La gent, 45 minuts abans, ja va entrant. A l’ambient sonen els mantres d’Els Amics. Gent que s’estira a la gespa prenent les seves copes de vi. Tot es va posant a lloc.

Soparet sota els xiprés al costat de l'escenari.

Comencem el concert. Davant un públic proper, comunicatiu, amb moltes ganes de concert. Des de dalt feia goig de veure.

A la tercera cançó vam fer un brindis tots plegats per encarrilar la nit. A partir d’aquí van sorgir bromes, monòlegs, vam cantar una cançó improvisada, i vam parlar de la pujada de l’IVA de la cultura. I parlant d’IVA’s i cultures: avui a les 19:30 h serem a la Manifestació en contra de la pujada de l’IVA a la cultura. Concentració entre la Ronda Sant Pere cantonada amb plaça Urquinaona. Mitja hora abans el sector de la cultura es concentrarà davant del Teatre Borràs.

Van ser dues hores de concert plenes d’anècdotes i de bones vibracions. Gràcies a les 1800 persones que hi vau ser. Per la vostra gran acollida. Per fer-nos sentir tan estimats i per fer-nos tornar a casa amb un somriure.

 

Apunta’t a la newsletter