Amics,
ja fa dies que ens passava pel cap i al final ho farem. Aquesta gira ens està portant per lloc molt xulos i ho volem tenir enregistrat. Així doncs, farem els microdocus: càpsules de 6-7 minuts que després penjatem al bloc i amb la finalitat de recordar les nits de concert. Seran maneres diferents de fer la crònica clàssica que podeu trobar sempre al bloc.

Els concerts que microdocumentarem són:

El 7 de juliol al European Balloon Festival d’Igualada
El 28 de juliol a Cap Roig
El 31 de juliol al Festival Grec de Barcelona

I més coses…
Ja està en marxa el procés de preproducció del nostre pròxim clip. Encara no podem desvetllar masses coses. L’important és que ja tenim la idea, l’equip i part dels recirsos per fer-la possible. I si surt com ho tenim al cap pot ser molt guapo. De moment s’accepten apostes. Quina cançó dirieu que és?

Salut!

Apunta’t a la newsletter