Amics,
després del cap de setmana Faradayenc, aquest cap de setmana fem doble parada a Mataró i a Cap Roig. Ja no queden entrades pel dissabte però si aquest cap de setmana teniu ganes d’amics podeu venir a la Sala Privat. En aquest link a Atrápalo podeu trobar entrades a 15€. Com molts ja sabeu, aquell dia celebrarem que hem passat els 50.000 seguidors al Facebook. Fa uns dies vam fer un post anunciant què passaria d’especial en aquest concert. Ho recordeu? Sorteig de merx, alguna cançó mai sentida a la gira, concurs de fotografia… Per cert, sembla que comptarem d’alguna manera o altre amb la presència de #LucyPerales…(edició especial limitada).

Samarreta #LucyPerales edició especial limitada per la Nit Facebook a Mataró

El concert començarà després dels focs artificials de finals de festa de les Santes, així tothom podrà fer les dues coses. Recordem també que els que vau guanyar el concurs “Nit facebook” de les 5 entrades dobles pel concert només heu de passar per la taquilla de la sala i presentar el vostre Dni: Laia Raigal Aran; Ernest Segura; Dani Zarzuelo; Elena López; Iris García. 

Una cançó que va sonar al Faraday i que hem recuperat fa poc a la gira és aquesta:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_HbJ7zF1GxU]

I aquí la photo-finish del ja mític partit Mishima vs Amics

3-2. Hi haurà partit de tornada...

I seguim.

Packs especials a la botigueta: 50000 amics al facebook (disponibles només online)

Per celebrar també els 50000 amics al facebook hem fet uns packs especials de merx a la Botigueta. Hi seran de manera limitada durant una setmana. Si els hi voleu donar un cop d’ull estan molt bé. Recordar-vos que només esta disponibles online.

I des d’aquí volem donar suport a tots els voluntaris, bombers i cossos especials que esteu treballant intensament per apagar els incendis de l’Alt Empordà #graciesbombers #graciesvoluntaris. Gràcies per salvar el nostre país de les flames.

Apunta’t a la newsletter