Amics,

seguim amb les fotocròniques. Ens havia quedat per fer la crònica a l’amfiteatre del castell de Rubí.

Divendres 29 de juny. Arribem a la tarda. El sol picava fort! Tot anava amb molta calma. Saludem a tothom i ràpidament ens posem al camerino amb l’aire acondicionat a tot drap per aguantar el solano.

L'estiu ha arribat a Rubí. Proves de so amb xancletes.

L'amfiteatre del castell. Al fons en Kurti i en Rafa amb la seva haima o parasol habitual.

Als camerinos: ja veieu que la foto en sí no és cap meravella de la tècnica fotogràfica, però en aquest cas primava el caràcter documental del document. En Dani i en Ferran enganxats al Camelot. El joc de fer castells. 
I nosaltres no ho sabíem, però Rubí és la seu del distribuidor oficial a Espanya de Moog. Vam quedar amb en Lluís Moreno (Moog) de Masacústics i distribuidor de la criatura i vam xerrar moltíssim de sintetitzadors després de les proves de so. Prepareu-vos que carregarem un parell de banks de sons nous al nostres moog!
Feia tanta calor que les mosques buscaven l’obra entre les tecles del piano d’en Dani

Polyking: el guardia del castell. El que vigila totes les entrades i sortides sonores!

Berenada i tertúlia: temps de relax abans de sortir a tocar (foto: Kurti Polyking)
Nit de concert a la falda del castell (foto: Kurti).

Una nit molt agradable. Anàvem molt sueltos. Van passar coses maques. Tenim ganes de tornar. Bona nit Rubí. (foto: Tete)

I recordeu que aquesta setmana es presenta forta:

El divendres al vespre concert a l’Acampada Jove de Montblanc. Som els segons: actuen també  Feliu Ventura, Lax’n’Busto, Bongo Botrako i  La Gossa Sorda. Serà una festa. Si voleu venir tota la info aquí.

I dissabte al Festival Sons del Món de Roses. Els Amics serem a partir de les 22:30 h a l’emblemàtica ciutadella de Roses presentant l’Espècies per catalogar. Un espai molt xulo per gaudir amb calma de la música d’Els Amics en una nit d’estiu. +Info aquí.

I recordeu també que ja falta poc pel Grec aquest proper 31 de juliol. Serà un concert molt especial: 1.) amb el Col·lectiu Brossa col·laborant en les cançons d’Els Amics (Aleix Puig (violí), Oleguer Aymamí (violoncel), Gregori Ferrer (acordeó), Adrià Grandia (viola de roda) i en Marc Casas (marimba i vibràfon); 2.) i el grup de Gòspel femení dirigit per en l’Enric Giné. Si voleu venir, nosaltres serem al Teatre Grec de Barcelona en una nit d’estiu a la fresca a partir de les 22:00h. Entrades i info aquí.

Salut a tots i a disfrutar de la calor!

Apunta’t a la newsletter