Nois, avui muntarem un sidral ben gros al Teatre Grec de Barcelona. Nosaltres ja hi som. 

Amics, avui és un dia molt especial. Toquem a casa, toquem al Grec. Un lloc màgic, prop de la ciutat, però on encara és un lloc on de nit és de nit. Un 31 de juliol a les 22:00h en un escenari impressionant. Des d’aquí volem agrair la vostra infinita confiança i suport. L’organització ens acaba de comunicar que el teatre està fins al topes. De veritat, no ens cansarem de dir-ho: gràcies a tots per fer-ho possible. Amb uns seguidors tan grans com vosaltres podem fer coses immenses.

I avui Els Amics muntarem un sidral al Grec. Sí! serem 23 músics a dalt de l’escenari. Sabem que un Kurti pararà boig però aquest és el repte. Sentirem per primera vegada en directe la versió de Carnaval orquestrada pel Col·lectiu Brossa. Sentirem el Hey genuí del cor de gòspel femení a Aquestes alçades de la pel·lícula, i també ens cantaran a tots els homes del teatre Grec “un no patiu que no esteu sols” en tota la seva plenitud al final de Miracles i moltes més sorpreses que anirem desgranant en les dues hores de concert d’avui. I sí, en Dani avui també està content, perquè tindrà un piano de cua per fer cantar a Tots els Homes d’Escòcia i per posar la banda sonora a la vida del doblador d’en Bruce Willis. I la Banda per catalogar està esplèndida.

Nois, avui hi som tots, us hi esperem!

#amicsgrec

 

 

Apunta’t a la newsletter