ACTUALITZACIÓ DEL POST:

Ja tenim aquí l’App d’Els Amics de les Arts pels Androids. Sabem que heu hagut d’esperar però per fi ha arribat. Descarregueu-la, proveu-la i ja ens direu què us sembla.

Tan en la versió d’apple com en la d’android estem treballant perquè es puguin fer comentaris directament des de l’app. De moment només es poden consultar els comments però molts ens heu demanat poder-hi escriure directament. I realment serà més còmode. Hi estem treballant i esperem tenir-ho ben aviat.

I seguim. Ja tenim els primers “Espècies pel món”: Gràcies per portar-nos amb vosaltres de viatge. Ens agrada veure que la música d’Els Amics arriba a llocs que mais haguéssim imaginat.

Des de Rusele (Lapònia, Suècia) la Paquita en fa arribar el seu Espècies pel món. Kit complet: gorros vermells i disco! Amb la fred que fa per aquelles terres sembla que els gorros vermells tenen molta tirada. Ja estem pensant en obrir una delegació del merxandatge amb edicions especials de gorros Cousteau.Gràcies per portar el disco tan lluny.

La Clàudia, que viu a Califòrnia, ens envia aquesta foto del mític Pont de la Porta Daurada en un dia de vent. Gràcies Clàudia.

Des de l'Euromed València-Barcelona la Neus Llàcer ens fa arribar aquesta Espècies pel món. Alta velocitat musical!Merci noies.

 

I sense sortir de Sa Roqueta Grossa viatgem cap a Escòcia. A la foto en Toni i en Marc al The Royal Oak de Tots els Homes d'Escòcia. Perquè anar a Edimburg si pots anar al de Sa Coma (Mallorca). Molt bé nois, molt ben pensat! Això si que és adaptar-se a la crisi.

Avui tots cantem #laculturanoesunluxe

I abans de marxar, foto de la manifestació en contra la pujada de l’Iva a la cultura. Va ser tot un èxit. Ahir tots cantàvem el mateix: #laculturanoesunluxe

Apunta’t a la newsletter