Amics,
la nostra furgoneta ja és a punt per agafar la carretera que porta a Montblanc. Avui tocarem a l’Acampada Jove, un dels festivals més mítics d’aquest país. Alguns de nosaltres hi anàvem quan érem joves (si noi, ens hem fet grans…). Llavors es feia a Arbúcies i més tard a Sant Celoni. Ara són les terres de Tarragona les que acullen tres dies de música i activitats non-stop. Fins aquesta nit!

Però abans d’anar a Montblanc farem una parada a l’últim Tot és molt confús (Catalunya Ràdio, 12.ooh). El programa d’en Pere Mas i companyia no tornarà la pròxima temporada. Ens fa especial il·lusió que hagin pensat en nosaltres per aquest últim programa. És una llàstima que se’n vagin entre d’altres perquè era un espai on sovint s’entrevistaven grups de música i on es tocava en directe. Bon viatge a en Pere, en Pipo i tot l’equip. De ben segur que el futur depara coses iguals o millors! Nosaltres aprofitarem  la nostra aparició al programa per fer el sorteig de les invitacions de la Nit Facebook Amics. Recordeu que si voleu provar sort només heu de comentar aquest post! Teniu temps fins que comenci el sorteig.

Bon divendres a tothom!

 

Apunta’t a la newsletter