Amics,
la nostra furgoneta ja és a punt per agafar la carretera que porta a Montblanc. Avui tocarem a l’Acampada Jove, un dels festivals més mítics d’aquest país. Alguns de nosaltres hi anàvem quan érem joves (si noi, ens hem fet grans…). Llavors es feia a Arbúcies i més tard a Sant Celoni. Ara són les terres de Tarragona les que acullen tres dies de música i activitats non-stop. Fins aquesta nit!

Però abans d’anar a Montblanc farem una parada a l’últim Tot és molt confús (Catalunya Ràdio, 12.ooh). El programa d’en Pere Mas i companyia no tornarà la pròxima temporada. Ens fa especial il·lusió que hagin pensat en nosaltres per aquest últim programa. És una llàstima que se’n vagin entre d’altres perquè era un espai on sovint s’entrevistaven grups de música i on es tocava en directe. Bon viatge a en Pere, en Pipo i tot l’equip. De ben segur que el futur depara coses iguals o millors! Nosaltres aprofitarem  la nostra aparició al programa per fer el sorteig de les invitacions de la Nit Facebook Amics. Recordeu que si voleu provar sort només heu de comentar aquest post! Teniu temps fins que comenci el sorteig.

Bon divendres a tothom!

 

Comentaris

 1. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  Que us vagi molt i molt bé a Montblanc!!! Us estaré escoltant avui a les 12!

 2. Marian

  Ohh! Mala sort, no m’ha tocat les entrades…però el programa ha sigut molt divertit.

  Bona acampada i guardeu energia pel Farday!
  Marian

 3. Montse

  Doncs au, cap a la Conca! Som bona gent, ja ho veureu. I si no recordo malament des de l’escenari veureu les muralles.
  Avui us fem el salt, però demà cap a Roses! Concert dels Amics en un marc incomparable i un syrah per acompanyar la nit. Tot fa molt bona pinta. Ens veiem! Ah, i que vagi molt bé aquesta nit!

 4. Mireia

  Hola Amics,
  Quines ganes que sigui demà per veure-us a Roses!!!
  Esperero que no plogui… per si de cas practicaré el mètode antipluja de tota la vida: portar ous a Santa Clara!!
  Una abraçada!!!!
  Ah… i si algú vol fer més metodes per assegurar-ho, millor!!! 😉

 5. ana

  Que vagi molt be aquesta nit a l’acampada aquesta nit!!que segur que si!! :)!!

  I be quina llastima lo del Pere Mas la veritat…a mi m’agradava molt el seu programa, no sempre podia sentir-lo pero m’agradava molt la veritat! I be segur que ara empren un nou viatge, una nova aventura i segur que l’anirà molt be! :)!! I esta clar que els sorteijos i jo no som amics…no tinc sort :(…pero be que hi farem..

  Be nois que vagi molt be i ens veiem aviat!!
  Ana Giménez

Deixa un comentari