Amics, ens fa il·lusió compartir amb vosaltres la partitura (veu, xifrats i piano) de Louisiana o els camps de cotó. Gràcies a tots per l’acollida del primer capítol de la season two dels Bed & Vídeos. Hem pensat que si amb el vídeo encara quedaven alguns dubte sobre l’estructura i xifrats de la cançó (que és molt possible), el millor era fer-vos arribar la partitura. Així que aquí la teniu en format pdf:

Partitura – Louisiana o els camps de cotó (Els Amics de les Arts)

I més coses…

El nostre natiu de la banda, en Santi Delarubia (fill de Benidorm) ens guiava amb el seu saxo per la seva terra.

Ja hem tornat de les terres valencianes. Ha estat genial: 3 dies a la carretera, 910 km de puja i baixa (+ 20 km extra per les vegades que ens hem perdut intentant sortir d’Alzira amb un GPS sense actualitzar). Retrobar el nostre públic valencià, veure que esteu allí, i veure que cada cop que baixem sou més els que ens seguiu. I sabem que és difícil per a vosaltres poder seguir l’escena actual de la música catalana, amb les emissions de TV3 censurades, però vosaltres esteu allí. Tan de bo un dia recuperem la normalitat entre dos pobles tan propers com som i puguem tornar a compartir aquest canal de comunicació. Una cançoneta i mos n’anem segueix sonant dintre nostre.

Gràcies València per la vostra força. Gràcies Alzira. Gràcies Pedreguer.  Tornarem ben aviat!

 I seguim…

Torna a Sant Celoni el clàssic 4-3-3. La tàctica infal-lible d’Els Amics per a lligar

Aquest dissabte a les 22:00 h serem a l’Ateneu de Sant Celoni (Vallès Oriental), o npresentem una novetat. Sí! per fi torna la cançó 4-3-3 al repertori d’aquesta gira. Al final dels concerts molta gent ens la demanava així que vam decidir recuperar-la pels directes. I ara veiem que la trobàvem a faltar. Si voleu venir a Sant Celoni i de pas retrobar-vos amb el 4-3-3 (live in Ateneu) ens veiem aquest dissabte. Tota la info del concert aquí.

I abans de marxar aprofitem per donar-vos les gràcies per exhaurir les entrades pel concert als jardins de Cap Roig que farem el 28 de juliol a Calella de Palafrugell. Gràcies de veritat. Es presenta un estiu formidable!

Pd1: ben aviat cròniques del Palau Sant Jordi, d’Alzira, Pedreguer i la crònica de Llagostera que encara ens queda al tinter.

Pd2: I ànims a tots els que avui comenceu la selectivitat.

Salut i música

Apunta’t a la newsletter