Ho tenim clar, Llagostera és trencant a la dreta

Amics, se’ns havia traspaperat una de les crònica: la de la festa major de Llagostera. Estem fent un exercici de memòria per recordar aquella nit. Tenim flashos de que era un dimarts i que era en un pavelló polivalent rodejat d’atraccions de fira de tota la vida. A la dreta els toros “hau hau hau”, a l’esquerra les granotes que pugen i baixen fent “pss pss pss” i al fons, dominant la festa, el politó dels autos de xoc incansable. No tenim imatges de la nostra escapada per la fira, excepte el moment endolçat d’en Pol que ens va portar un núvol de sucre per a compartir.

Pol i la banda del núvol rosa

Endolçats (vam fer primer el dolç que el salat) ens posem a sopar a unes catacumbes sota l’escenari. Amb un assortit de pa amb tomate, salsitxes, papates al caliu, llom i calamars, anem acumulant les forces per una nit que es presenta molt energètica. I sí, és un concert cohete, amb la gent de peu dret i entregada al 100% i amb les cançons enllaçades una darrera l’altre sense parar. La tornada amb la furgo va ser tranquila, carretera i mantra fins a Barcelona. I la nostra memòria ja no dona per més. Si algú recorda aquella nit ens ho pot explicar via comentaris al bloc.

I seguim…ens han arribat més FAN-ART. Avui la tercera entrega FAN-ART III. Gràcies per compartir amb nosaltres les vostres interpretacions artístiques del món d’Els Amics. Per fer-nos-els arribar recordeu que ho podeu fer per correu postal a  C/Loreto 54 principal 3ª (Barcelona), o directament al final del concert al moment de la tradicional signatura de discos o per correu electrònic a: amicsdelesarts@gmail.com

Dibuix de Déjà-vu de la Daniela Remuzgo de 5 anys

Una recreació de l'escenari amb Els Amics cantant d'en Marc Bassols (curiosa la catifa on hi ha el teatre)

Caricatures d'Els Amics per David Gascón

Una xapa dissenyada per la Laia Castrillo i la Naara Jesús

Il·lustració de la Marta Bellvehí sobre la cançó Els Ocells

Il·lustració de la Marta Bellvehí de la cançó Louisiana o els camps de cotó

I recordeu, avui serem a Sant Celoni a l’Ateneu Municipal a les 22:00h. Ens veiem aquesta nit!

Apunta’t a la newsletter