El diumenge passat vam celebrar Sant Joan a la ciutat de Valls, la terra dels castells. Arribada a Valls. Emoció. Primer concert oficial d’estiu. Fa calor, molta calor. Bones cares. Algun mosquit tigre. Valls porta 3 dies de festa i avui traca final. Un escenari collonut amb vistes a l’esglèsia de Sant Joan. Proves de so. Sona molt bé. Tocar a l’aire lliure té això, que el so és lliure. Arriba la nit. Des de l’escenari aixeques el cap i veus un cel estrellat, net i ras. Un fil de lluna a mà dreta que despunta. I molta gent. I molt bon ambient. Energia. Fem un bolo kohete: tenim 1 h  30 minuts d’actuació i volem fer el màxim de cançons. La gent canta com mai. Gràcies Valls per aquest nit de Sant Joan.

El primer concert oficialment d'estiu. Ens retrobem amb els polycleans festivaleros i els frankfurts de descampat. Sense això no seria estiu.

 

En Ramon ens ensenya la seva nova samarreta s'ha fet. S'emmarca dins la col·lecció "Verdades como puños". L'entrega tèxtil d'avui es diu "El ser humano genera metano".

Abans de fer proves fem un cafetó al bar de la colla Vella. En Joan Enric surt a la foto com un rockstar.

La notícia impactant del dia és que en Tutu s'ha tallat la melena rinxolada. Per contrarestar l'efecte s'ha posat una samarreta dels Space Invaders per diversificar l'atenció.

Tot a punt pel bolo Kohete! (foto: Pol Cruells)

De les poques fotos nocturnes que tenim aquí hi ha la d'en Tete des de la taula de monitors després del bolo. Night in Valls

I foto d'Els Amics en acció des de la taula de so amb en Kurti als faders i a la càmera.

I avui concert a la fresca a l’Amfiteatre del castell de Rubí a les 22:00 h, a 14 minuts de Sant Cugat, a 30 minuts de Barcelona, a 49 minuts de Solsona, a 1 hora Cervera, a 1 h  15 minuts de Cardedeu, a 1h i 22 minuts de les Borges Blanques i a 1 h i 56 minuts de Portbou. I així podríem estar tot el dia mirant distàncies al google maps.

Apunta’t a la newsletter