55 concert i 3000 músics per tot Barcelona aquest dissabte a partir de les 18:00h (autors: Iacma Monterde i càmera Jordi Montón)

3000 estudiants de música, 55 concerts gratuïts d’estils molt diferents repartits per tota Barcelona en llocs emblemàtics: la Capella Macba, el Teatre Nacional, el Portal de la Pau, el Camp Nou, el Palau de la Música, el Museu Picasso, el CaixaForum, el monestir de Pedralbes, el zoo, el castell de Montjuïc, biblioteques i centres cívics, i molt i molt bon rotllo. Aquest dissabte a partir de les 18:00h Barcelona s’inunda de música pels quatre cantons. De què parlem? Doncs del Festival Barcelona Ciutat-Concert. Per nosaltres és tot un plaer apadrinar i donar suport a aquesta fantàstica iniciativa organitzada per l’associació cultural Secretsbcn.

Els alumnes de les escoles de música s’han preparat Louisiana o els camps de cotó per tocar-la el proper dissabte. I ahir dimecres ho vam viure in-situ. Ens vam acostar a donar una sorpresa als alumnes de l’Escola Vedruna Àngels del Raval i a escoltar la seva particular versió de Louisiana o els camps de cotó. Voleu saber com va anar? Doncs mireu aquí.

I demà divendres 8 de juny també podreu veure els alumnes de l’escola de músics Juan Pedro Carrero de ciutat vella a Els Matins de TV3 interpretant Louisiana o els camps de cotó. No us ho perdeu!

I seguim:

El Festival Internacional de Porta ferrada de Sant Feliu de Guíxols fa 50 anys. I Els Amics de les Arts hi serem per a celebrar-ho. Serà el 15 d’agost a l’Espai Port. Les entrades ben aviat a la venda. Mentrestant podeu descarregar-vos tot el programa d’actuacions en aquest pdf.

I més coses:

Divendres arriba el macro-concert per recaptar fons per a desenvolupar la vacuna contra la sida. La resposta de tots plegats ha estat impressionant. El Palau Sant Jordi està pràcticament ple a vessar. Tothom s’ha posat les piles per aportar el seu gra de sorra a la recerca d’en Ventura Clotet i tot el seu equip de can Ruti de Badalona (Fundació Lluita contra la Sida). Si voleu venir, serem molts! Doneu un cop d’ull al cartellàs. Divendres 8 de juny a les 21:00h.  Us deixem també el documental de la recerca sobre la vacuna.

I seguim amb els festivals. Demà divendres es posen a la venda les entrades pel Primer Festival de Música per a nens i nenes: Petits Camaleons. Per fi els nens podran disfrutar dels directes dels pares però a la seva mida (menys volum, concerts més curts per no caure rendits, en hores de berenar i amb tallers de música entre concert i concert. Tot això serà a Sant Cugat el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre. Tota la info sobre entrades i cartell dels Petits Camaleons a la web del festival.

I pels més rockers. L’Acampada Jove de Montblanc també posar a la venda les seves entrades. Seran 3 dies d’estiu amb molta energia: el 13, 14 i 15 de juliol. Els Amics de les Arts hi serem en versió energètica el divendres 13 de juliol. Tota la info a la web del festival.

I per últim recordar-vos que aquest cap de setmana serem per terres valencianes. El dissabte toquem a Alzira, a la Sala Simbiosi, amb les entrades pràcticament exhaurides. I el diumenge baixem fins a Pedreguer en un concert de tarda-vermut a l’Espai Cultural de Pedreguer. 

Salut!

Apunta’t a la newsletter