La Maria Salvany des dels Andes de Bolívia a 6.088m al cim Huayna Potosí fet un B&B pel món. Possiblement el lloc més alt on han estat Els Amics.

Amics,

s’acosten les vacances d’estiu i nosaltres obrim la secció de viatges. Us en recordeu dels “Bed & Breakfast pel món”? Doncs aquesta temporada tornen i els hem batejat per a l’ocasió amb el nom de “Espècies pel món“. I en què consisteixen les Espècies pel món?  Doncs molt senzill:

Si sou viatgers, o esteu vivint a l’estranger, o si per a vosaltres anar fins a Matadepera ja és tota una experiència de viatge, ho teniu molt fàcil. Simplement ens heu de fer arribar una foto al correu d’Els Amics: amicsdelesarts@gmail.com d’allà on sou (si pot ser davant d’algun element emblemàtic del lloc) on hi aparegui el nou disc Espècies per catalogar. Les fotos que ens envieu les publicarem al bloc a la secció Espècies pel món. Serà molt guapo ser part de la banda sonora dels vostres viatges i visitar plegats llocs que no ens podíem ni imaginar que veuríem.

I com que una foto val més que mil paraules aquí uns exemples.

En Quim Cubarsi de ruta pels Estat Units ens va fer arribar fins a les Las Vegas

Si voleu consultar la resta de les fotos que vam rebre l’any passat ho podeu fer aquí, al flickr Amics.

I seguim amb l’estiu: el Festival de Portaferrada de Sant Feliu de Guíxols  posa a la venda les seves entrades a partir d’aquest dimecres 20 de juny. Nosaltres hi serem a l’Espai Port , davant del mar, el 15 d’agost a les 22:30h.

I Els Amics tornem a visitar el Festival Sons del món i aquest cop en marc molt xulo, la Ciutadella de Roses, el proper 14 de juliol de 2012 a les 22:30h. Les entrades anticipades ja estan a la venda. Com cada any Sons del món fa un maridatge entre la música del festival i el vi. Pels amants del vi i de l’estadística, aquí teniu les combinacions màgiques.

Salut a tots!

 

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter