Amics,
arriba la segona temporada de la vostra sèrie preferida. Després d’una primera tongada de capítols on explicàvem com tocar Jean-Luc amb piano, com tocar La merda se’ns menja amb guitarra i com cantar en japonès Umi o koete, yama o koete, arriba per votació popular el Bed & Video de Louisiana o els camps de cotó.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=u6pGEEXz9iY]

La BBC ja ha comprat els drets de la sèrie revelació de la temporada. Els Bed & Videos van rebre un allau de bones crítiques després de la World Premiere que es va fer a Cannes (a la Viladecannes). L’ovació al final de la projecció va ser majúscula. L’endema, els principals rotatius es feien eco de la notícia.

“The cinema seats were comfortable. I could sleep a little bit”
Richard Gibbs – The Guardian

“My mother makes an EXCELLENT orange juice”
Freddie Malcolm – NY Times

“Amb gent sempre millora”
Albert Cortada – Kurtibolos.com

“Können Sie mir bitte sagen wo die Bibliothek ist?”
Jens Weimann – Der Spiegel

“No mata”
Carlos Boyero – El Pais

PD: Aquest post és el nostre petit gra de sorra en aquest dia de rescat. Benvinguts al club de les economies mortes. Penseu que és molt selecta. La quota de soci és de 100 bilions d’euros i es pot tornar en còmodes terminis. Esperem que almenys durant els 10 minuts que dura el video us alieneu del naufragi on ens han posat sense preguntar… Almenys posem-hi una mica d’humor, no? Per cert, avui és un bon dia per recuperar un post molt antic d’aquest bloc. Joan Manzaneque Sullivan, visionari català amb 3,5 de astigmatisme a l’ull dret, ho va profetitzar al 2005. Mireu“.

I demà… la partitura!

Salut!

Apunta’t a la newsletter