Senyores i senyors. Us presentem la portada del llibre-objecte Déjà-vu que veurà la llum aquesta tardor 2012 (Il·lustrat per en Víctor Escandell).

Amics, sí! ja ho podem fer públic:

Recordeu aquest post (Secretament) a l’estudi? en què estàvem tancats als estudis 44.1 gravant un projecte amb l’acordionista Gregori Ferrer del Col·lectiu Brossa? Doncs ja us podem dir de què va. Aquesta propera tardor 2012 Els Amics de les Arts treiem amb l’editorial La Galera un llibre-objecte de la cançó Déjà-vu. Sí, sí, ho heu sentit bé: Déjà-vu es converteix en un fantàstic llibre d’il·lustracions. El conte està il·lustrat per en Víctor Escandell i inclou una versió inèdita de la cançó enregistrada especialment per aquest llibre. En Víctor ha plasmat a la perfecció a través dels seus genials dibuixos el que la cançó transmet: un cap de setmana perfecte per enamorar a la parella, on hi passa de tot. De moment només un tastet, la portada, però ben aviat podreu veure el making off del llibre. Ja veureu, el conte és una perla!

I ja que parlem d’il·lustracions, avui la segona entrega del Fan-Art (II).

Recordeu que si ens voleu fer arribar la vostra obra artística ho podeu fer de tres maneres:

1. Ens el podeu enviar directament per correu postal a  C/Loreto 54 principal 3ª (Barcelona). Al paquet poseu Fan-Art, Fan-Amics perquè  la gent de la nostra oficina de management sàpiga que és referent a aquesta secció.

2. Directament al final del concert al moment de la tradicional signatura de discos. De pas ens coneixem i xerrem.

3. Si és un dibuix, un disseny, un croquis o caricatura…ens el podeu fer arribar també al nostre correu electrònic: amicsdelesarts@gmail.com

Cada setmana publiquem el Fan-Art al bloc i al flickr d’Els Amics.

Comencem:

El llibre de frases mítiques de les cançons d'Els Amics (autors: Sònia Villalba i Núria Anento)

Disseny de samarreta d'Els Amics "I love Amics de les Arts" (autor: Marta Devesa)

La interpretació en dibuix que fa la Martina Bou del Matrimoni Arnolfini

I finalment avui a la 13:00 h es presenta el Festival Petits Camaleons. Nosaltres hi serem juntament amb una bona colla de grups de l’escena musical actual. I què té d’especial el Festival Petits Camaleons? Doncs que està pensat per als petits de 3 a 12 anys. La idea és que ells també puguin gaudir de la música dels grups en directe però adaptada a les seves necessitats: amb els volums més baixos, hores menys nocturnes i concerts un xic més curts. Tota la informació a la seva web.

 

 

Apunta’t a la newsletter