Serieu capaços d'endevinar quina emissora organitzava el concert? Foto: Izinu

Amics,
dijous va tenir lloc el concert a l’interior de l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. Era un showcase de poc més d’una hora organitzat per la gent de RAC105. A la tarda l’espai respirava l’ambient que teníem als concerts de la gira Castafiore o dels principis de Bed & Breakfast. Sala petita, cadires, una barra al fons, escenari minúscul… Ens venien al cap els bolos del Tastautors a Cardedeu o el de La Sargantana a Badalona. Són aquells bolos on  el lloc tens la sort de veure com un lloc es queda petit durant el concert, on ets capaç de veure totes i cadascuna de les cares que tens a davant.

El concert s’havia anunciat com a acústic però nosaltres vam arribar amb tota l’artilleria. Posar nou persones allà dalt va ser una mica Tetris: estàvem anxovats (a tall d’anècdota: un dia una persona ens va venir dient: “La millor que teniu és la de Oh, le le, oh, la la. Anxovar-me amb tu és el millor que hi ha”). A més teníem els focos molt a prop (en Ferran ha anat a desapuntar-se de les sessions d’UVA) i la gent pràcticament a tocar. A la sala no hi cabien gaire més de 200 persones però tothom va venir disposat a donar-ho tot i més.  I va ser una hora non-stop. Com a curiositat: va ser el primer concert que no vam tocar L’home que treballa fent de gos. Però no passa res, tranquils que el deixarem pujar a la furgo pels bolos d’Alzira i Pedreguer! Gràcies a tots per venir!

Salut!

 

Apunta’t a la newsletter