Els Amics apunt per la revetlla de Sant Joan

Bona revetlla de Sant Joan a tots. Avui tot s’hi val. Muntem un sidral. I nosaltres ja hem anat a buscar la pirotècnia pertinent per la festa: en Dani és més de traques. En JE de piules, en Ferran de melos i l’Eduard de fonts de colors.

A disfrutar d’aquesta nit màgica de berbena, festa i calors fins a altes hores de la matinada. Nosaltres aquest any però, haurem d’anar a dormir a una hora prudent perquè demà tenim concert a la Festa Major de Valls. Toquem a les 23:00 h a la Muralla de Sant Antoni.

I més coses, demà, dia de Sant Joan podreu veure pel canal 33, a partir de les 22:25 h el macroconcert “Les nostres cançons contra la sida” que va tenir lloc el passat 8 de juny al Palau Sant Jordi. Com sabeu nosaltres hi vam posar el nostre gra de sorra amb Jean-Luc.

I abans de marxar, pels amants de la música i de les geometries rectes, us deixem amb el vídeo “Saxo al polígon” amb en Santi Delarubia.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=d8WaDtHAHxo]

Salut i festa!

Apunta’t a la newsletter