A veure, ara potser hem exagerat. Anem cap al Sud, però no tant.

Amics,
aquest cap de setmana anem cap al Sud. Allà diu que hi ha encara moltes espècies per catalogar, molta feina per fer, moltes cares per veure i molts llocs on cantar per primera vegada. Ens fa molta il·lusió baixar a veure-us perquè malauradament no és una cosa massa habitual. Sempre que hem vingut hem tingut el recolzament de la gent, des del concert de Vinaròs fins al bolo del Palau de la Música Valenciana passant per la Wah-Wah. Aquest cop no venim a la capital. La nostra caravana passarà per Alzira (dissabte) i Pedreguer (diumenge). Venim amb tota la banda a presentar el nou disc i esperem fer-vos-ho passar tant bé com ens ho passarem nosaltres. Si algú no té la seva entrada que no esperi a l’últim moment. Vosaltres trieu: Alzira o Pedreguer.

Una abraçada i fins molt i molt aviat!

PD: Avui serem al concert contra la sida. (Palau Sant Jordi : 21.00)
PD2: Ben aviat arriba la primera entrega de la Segona Temporada dels Bed & Videos.

Apunta’t a la newsletter