Amics,
ja estem preparant la segona temporada dels Bed & Videos! “Què són els Bed & Videos?, us deveu preguntar alguns. Molt senzill: són uns tutorials online on els amics expliquem com tocar les nostres cançons. Amb “Bed & Breakfast” vam fer-ne tres: Jean-Luc per pianistesLa merda se’ns menja per guitarristes i Umi o koete yama o koete per amants del japonès. Com ja sabeu, Espècies per catalogar té 12 cançons noves. Ens agradaria fer 12 tutorials però per sort no tenim prou temps. O sigui que un cop més us demanem la vostra ajuda. Quines cançons voleu que comentem? Podeu votar per una, dues, tres… les que volgueu. Només cal que deixeu un comentari en aquesta entrada del bloc. Si especifiqueu quina part us interessa més (acords per guitarra, piano, línies melòdiques de les veus, bateries, baixos…) també ens feu un favor. Nosaltres llegirem tots els comentaris i triarem les tres cançons a desgranar.

Us escoltem!

Apunta’t a la newsletter