Amics,
era un secret molt ben guardat… Els Amics tornem a ser a l’estudi. Tranquils, no estem fent un nou disc… Encara…Hem entrat un dia a gravar perquè tenim un nou projecte entre mans. No podem dir masses coses però la cosa pinta molt i molt bé. El projecte inclou música però també altres arts. Estem treballant colze a colze amb una gent magnífica que segur que faran arribar la cosa a bon port. De moment, aquí estem amb el gran acordionista Gregori Ferrer. que ja va col·laborar amb nosaltres a Carnaval.

Salut i coses noves!

PD: La resposta al Joc de la Pasta de Dents era: Dani, Edu, Joan Enric i Ferran.
PD2: No us ho esperaveu, eh?
PD3: Heu vist aquest video?
PD4: Avui estem contents.
PD5: Sembla un post d’aquells d’abans. D’omplir. De farcir per farcir.
PD6: En honor al nostre tècnic, en Tete, un article sobre Olot.
PD7: Àpali, tornem a la feina.

 

 

Apunta’t a la newsletter