La sal de la vida (pensareu...aquesta foto no té res a veure amb el post, però és que teníem ganes de posar-la)

Amics,

Sí! 10 dies i som a València. El primer concert per terres valencianes de la nova gira Espècies per catalogar tindrà lloc el dissabte 9 de juny a Alzira (Ribera Alta) a la Sala Simbiosi a les 23:00h. I la bona notícia és que les entrades anticipades online s’han exhaurit. Moltes gràcies València! Des de l’organització ens ha informat que queden algunes entrades en format paper de tota la vida en diversos establiments de la zona. Aquí et deixem els llocs on en pots trobar.

I l’endemà diumenge, a 78 km direcció al sud, el segon concert de la gira per València. Serà a Pedreguer, al cor de la Marina Alta, a l’Espai Cultural de Pedreguer (cartell) i serà un concert de tarda d’estiu (19:00h). Les entrades online les trobareu aquí.

I més concerts. Una bona notícia pels mallorquins. Confirmat! El 14 d’agost serem en concert al cicle de concerts d’estiu que organitza Porreres, al Parc Municipal de n’Hereveta. Amics de Mallorca, tornem a l’Illa.

I avui dijous tenim un concert en petit comité: el 105 confidencial, organitzat per Rac105, a l’Antiga Fàbrica Damm a les 21:30 h. Aquí teniu els noms dels guanyadors de les entrades que ha sortejat la radio entre els seus oïents.

Salut i música.

Pd: Per cert, ens podeu recomanar cançons per acompanyar-nos aquesta primavera? Som tot orelles!

Apunta’t a la newsletter