Amics,
avui hi ha bolo a OLOT, la terra de’n Tete, el nostre tècnic de monitors. El tio està molt nerviós i fa dies que no dorm. Diu que serà un dels millors bolos de la gira. Tindrà raó? Ho comprovarem. Encara estem en procés de recopilar fotos i info sobre els bolos del Coliseu i Tordera. Mentrestant us deixem amb un parell de cròniques (amb tocs Kurtibolians) que teníem pendents dels bolos de Palafrugell i Manlleu! Perdoneu la poca activitat però anem absolutament de cul aquests dies!

PALAFRUGELL (20/4/12)

Després d’unes compres matinals per Escaldes-Engordany, la caravana d’Els Amics va tornar a agafar la carretera cap a Palafrugell. Parada a cal Travé de Berga per dinar i bolo a aquesta bonica localitat. A la nit, la Bòbila va rebre amb càlida aplaudiments els 4t 1a capitanejats per en Pere Jou. Després de la seva actuació ens va tocar a Els Amics. Amb el públic molt a sobre i amb la gent ben escalfada, el bolo va començar amb la ja tradicional Carnaval. Vam notar que comença a haver-hi gent que repeteix i repeteix als concerts i això ens fa molt contents. Hi ha cares a les primeres files que comences a reconèixer i que veus que les canten totes. L’esperit de Lucy Perales va tornar a sobrevolar l’actuació… ens perseguirà molt més temps?
A continuació una sèrie de fotos extretes del blog d’en Kurti!

 

MANLLEU (21/4/12)
(crònica extreta de Kurtibolos!)

I la darrera actuació de la setmana, a Manlleu amb tots mirant el cel i consultant el radar meteorològic.  I és que la previsió era de ruixats.  De fet l’actuació de diumenge a Olot s’havia ajornat fins l’1 de maig en previsió de mal temps. Quan vam arribar a mitja tarda feia un sol esplèndid i de mica en mica es va anar tapant.  Van començar a caure unes gotetes però vam poder acabar les proves de so.  Després de deixar-ho tot ben tapat vam anar a sopar mentres miràvem un partit de futbol que feien a la tele…  Res important. Mentrestant a fora va començar a ploure.  Després de sopar i del partit, amb els ànims una mica tocats i una temperatura ambient que convidava a qualsevol altra cosa que no fos pujar a un escenari vam anar cap al lloc del concert.  Tot estava ben xop.  Per sort s’havien tapat correctament les parts més delicades de l’equip de so i llums, i després de fer les comprovacions pertinents pel que fa a l’electricitat, la presa de terra de l’estrucutra de l’escenari i d’eixugar-lo amb fregones i paper de diari (gràcies a l’Agrupament Escolta i Guia Arrels), va poder començar el concert organitzat pel Manlleuet.

I res més per avui, ens veiem aquest vespre OLOT. Quedem a les 20.00 a la Plaça de Toros!

Apunta’t a la newsletter