Girona! La meitat d’Els Amics, com ja sabeu, tenim les nostres arrels a les comarques gironines i vulgues o no tocar a casa és molt especial, i tocar a l’Auditori també ho fa especial. La gira passada hi vam actuar per primer cop amb el Bed&Breakfast i aquest any hi tornem amb les Espècies per catalogar. L’avantatge de poder repetir en un escenari és que ja li tens les mides preses, la sonoritat, i t’és familiar. Per tant, abans d’arribar ja saps que hi estaràs bé. Que la gent del teatre et cuidarà, que en Kurti i en Tete se sentiran com peix a l’aigua, i que tot plegat anirà sobre rodes. I fins hi tot la nostra secció de vents anava sobre rodes. Us adjuntem video dels fets (1 minut abans de sortir a l’escenari):

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lEZD6FPzkUM]

Després de les proves de so vam fer una passejada, com aquella que fan els equips de fútbol que estan de concentració, i tots plegats vam anar des  de l’auditori fins a la plaça Independència a sopar. El lloc era collonut, amb vistes a les cases del riu (de postal). Després de les postres, tornada a peu per la devesa per fer baixar i concentrar-nos amb la calma.

Arribem, ens rentem les dents, quatre estiraments i tot a punt:

Els quatre amics vistos des de les seves pastes de dents! Qui és qui?

Al costat de l’escenari, esperant per sortir, ja sentim la gent eufòrica. I amb aquella xispa de trempera sortim a dalt de tot.

Van ser dues hores llargues de concert. Estavem tan còmodes que ens vam deixar anar un xic més del compte. I acabat el concert les tradicionals firmes al hall del teatre. Podem dir que vam batre el nostre record guiness personal de signatures: més d’1h i 45 minuts firmant i saludant a tota la gent que s’acostava a xerrar amb nosaltres.

Gràcies Girona per aquesta gran nit de dissabte. Ens ho hem passat molt bé i repetirem!

Pd: I en Kurti també n’ha parlat al seu bloc aquí.

I nosaltres ara anem cap a TV3 a enregistrar un DE PROP. Fa un parell d’anys hi vam ser amb el Bed&Breakfast. Ho recordeu?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8Wbb7q5efbM]

 

Apunta’t a la newsletter