Amics,
ens veiem aquesta nit a Girona.  A les 22.00 l’Auditori s’omplirà de gom a gom i els 1209 que serem allà… farem una festa, muntarem un sidral. L’últim concert a Girona va ser precisament a l’Auditori durant el tram final de la gira Bed & Breakfast. Esperem que avui sigui igual o millor. Si algú es vol animar a última hora… ara són les 14.08 i queden només sis entrades per solters i/o solitaris.

Una abraçada i fins aquesta nit.

Informació dels propers concerts:

1. Us volem agraïr la gran resposta pel concert que vam anunciar ahir del dissabte 28 de juliol als jardins de Cap Roig. Aquest matí ens ha trucat l’organització per dir-nos que s’han venut  més de 580 entrades en menys de 24h. Moltíssimes gràcies per l’acollida.

2. Que per la gent que sigui de la província de Lleida. Sí! la gira de les Espècies passa per la terra ferma. Recordeu que serem al Teatre de la Passió de Cervera el proper dissabte 12 de maig.

3. Que les localitats pel Teatre Casal de Vilafranca està pràcticament exhaurides. Queden molt poques entrades i només aptes per solitaris. Moltes gràcies Vilafranca.

4. Confirmat ara mateix: Els Amics pugem a Vielha. Serà l’11 d’agost.

5. Que el concert de les Festes de Maig de Badalona és gratuït i serà el proper dijous 10 de maig. Toquem amb Lori Meyers i els Rapgenoma. Nosaltres som els primers en sortir a l’escenari i comencem a les 23:15 h.

Salut i festa!

Apunta’t a la newsletter