Badalona que venim!

Amics, ja ha arribat la primavera. 24ºC a l’ombra i pujant. Les platges ja ens esperen. I per donar la benvinguda al mes de maig avui serem a les Festes de Maig de Badalona (#festesDeMaig #amicsbadalona) 

Al vespre sobre les 22:00 h a la Rambla (a la platja) fan la mítica Cremada del Dimoni i a la nit, a les 23:15 h nosaltres hi serem en concert gratuït al Parc del Turó d’en Caritg (pç. Centerani).

Badalona sempre ens ha acollit molt bé. Just quan acabavem de treure el Bed&Breakfast, el mes d’octubre de 2009 vam actuar a la Sargantana. Una gent molt maca. Per la festa major de fa dos anys vam actuar a Ca l’Arnús, uns jardins collonuts. I a finals de la Gira passada al festival Barnasants al Teatre Principal. Així que ja veieu. Badalona és ciutat amiga.

Avui us hi esperem a tots. Comencem a les 23:15h. Serem els primers. Després els granadins Lori Meyers i finalment els natius Rapgenoma.

Serà una gran nit de primavera i música.

Pd: I demà notícies fresques de nous concerts!

Apunta’t a la newsletter