Fes-nos arribar el teu Fan-Art!

Amics, avui comencem una nova secció que es diu Fan-Art, Fan-Amics.

Al llarg de tota la gira passada vam anar recollint Art-Work (com diuen els anglesos) de seguidors que ens els donavem després del concert. Els hem guardat tots, i l’altre dia remirant-los a l’estudi vam dir-nos. I perquè no fem que la gent que en té ganes ens els pugui enviar? Doncs sí!

Què entenem per Art-Work? Qualsevol cosa que hagiu fet amb les vostres mans o dissenyat i en què us hagi inspirat la música d’Els Amics de les Arts.

On puc enviar el meu Art-Work? Molt senzill. Tres maneres:

1. Ens el podeu enviar directament per correu postal a  C/Loreto 54 principal 3ª (Barcelona). Al paquet poseu Fan-Art, Fan-Amics perquè  la gent de la nostra oficina de management sàpiga què és referent a aquesta secció.

2. Directament al final del concert al moment de la tradicional signatura de discos. De pas ens coneixem i xerrem.

3. Si és un dibuix, un disseny, un croquis o caricatura…ens el podeu fer arribar també al nostre correu electrònic: amicsdelesarts@gmail.com

Què en farem dels Art-Works? Els farem públics al bloc. La idea és que cada setmana destacarem els Art-Works  que ens arribin perquè tota la família amics el pugui veure. A més a més, obrirem una pestanya al bloc que es dirà FAN-ART on hi haurà la galeria de tots els Art-Work que ens feu arribar i sigui consultable.

Us deixem alguns exemples de manualitats o dissenys que ens vareu fer arribar durant la gira B&B. Tenim coses molt i molt guapes: samarretes, cd’s amb versions, tires còmiques, portafotos, planetes piruletes, il·lustracions, caricatures i un llarg etc… Aquí un mini-tastet:

El món del Bed&Breakfast vist per la Marta Bellvehí

Un grup de noies al Palau ens van donar el Planeta piruleta en maqueta d'1 metre i que actualment està penjada al local d'assaig

Els millors moments dels directes recollits en un doble cd per la Bibi Carol i la Rosa Coll (davant)

Els millors moments dels directes recollits en un doble cd per la Bibi Carol i la Rosa Coll (darrera)

Així que endavant.

Esperem el vostre Fan-Art!

Apunta’t a la newsletter