Amics,
1- Ja podeu veure el documental promocional del concert “Les Nostres Cançons Contra la Sida” (@contralasida). Com ja sabeu, Els Amics col·laborarem en aquest macro concert al Palau Sant Jordi el dia 8 de juny a les 21.00. El cartell fa caure de cul: Lluís Llach (fent tàndem amb en Pep Guardiola), Antònia Font, Mishima, Obrint Pas i molts més. Podeu trobar les entrades aquí.

2) Aquesta setmana concentrem tota l’energia en un sol concert a Sant Feliu de Codines.
Ens fa molta il·lusió compartir cartell amb el trio femení de moda: The Mamzelles. Si algú encara no les coneix que faci un cop d’ull al seu myspace o que estigui atent perquè aviat treuran el seu primer disc.

Les entrades les podeu trobar aquí. Si les voleu comprar físicament ho podeu fer a Different Disc de Granollers.  I atenció… Entre tots els que vingueu sortejarem tres entrades dobles per un concert amb públic molt reduït a Barcelona. 

3- Estem enllestint les cròniques del cap de setmana. Mentrestant, si voleu veure fotos i saber coses tècniques del bolo no us perdeu el post de’n Kurti. Tres concerts d’una tacada a la seva Kurticrònica de la setmana.

4- Gràcies a tots per la vostra bona acollida amb els dos bolos al País Valencià. Ben aviat comença la venda d’entrades anticipades! Estigueu atents al bloc!!!!

Salut i bon dimarts!

Apunta’t a la newsletter